28 Şubat -3 Mart normal tarihler idi . Deprem yüzünden İktidar bunalımı yaşanıyor Bddk ya gitmeyen bir kılıç oğlu var bddk rahat ve umursamazlar bankalar da gamsız bu tarihler yerine 20-23 Mart sonrası açıklama bekleyenler de var .
Yani ramazanda temettü kararları çıkarsa şaşırmamak lazım , Ramazan iftar müjdesi filan deriz Bddk önünde aç ve gariban borsacılar olarak oruç açar ve sahur yaparız , Her hücremiz yapay bir dindarlık olmuş memlekette ben ateist değilim ancak dindar bir hayatım olmasa da haklı şekilde eleştiriyorum Riyakar dincileri sürekli … ergenlikte koyu islamcıydım ama şu an beynamazım , oruç ise bazen tutarım , dürüstlük namustur , hak yememek ise gerçek dindir bakışım budur ,
Temettü ödemeyen hak yer , bana göre müslüman filan da olmaz o adamdan ! ( ödememe imkanı kanunen varsa ne hakkı diceksiniz ama akla mantığa ahlaka sığmayan olaylar oluyorsa sadece etik de değil bu işler tertemiz KUL hakkı yemektir , cezası ebedi azaptır , sert oldu demi fikrim budur )
yanlış anlama olmasın lafı çok süper dolandırdım demi abicim

BDDK BİZİ ŞAŞIRTIRSA HAFTAYA kaplar gelir ama sanmıyorum % 50 ramazan başına kadar süründürecekler belki de Ky yi !
Yer İmleri