Sayfa 26/60 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
Arama sonucu : 480 madde; 201 - 208 arası.

Konu: PNLSN Panelsan Çatı Cephe Sis. San ve Tic A.Ş.

1. Diyeceği mi dedim gerisi size kalmış
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Diyeceği mi dedim gerisi size kalmış
    güzel yazılarınızı okudum bu sabah alım yaptım konjektör de yanında tam zamanı...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Bu grafik nasıl beğendiniz mi hisse Bi ara formasyon yapmış böyle ara formasyon lar genelde 30 günü geçmez 30 günden sonra direncini kıramaz ise formasyon boşa çıkar derler fakat burada endeksin geneline uydu fakat hisse fiyatı benzer hisselerin düşüşü kadar olmamıştı yani düşüşe fazla ayak uydurmaması belli bir formasyonun direnç ve desteklerine uydu sadece süre olarak benzerlik gösterdi şimdi yani direnci kırıp daha sonra formasyonu üst bandında veya düşenin üst bandı da diyebilirsiniz teyit aldı kısaca çok sağlıklı bir hareketi var hissenin

4. bazen istemesekde felaketler ister istemez bazı sektörlerim önunu açıyor panelsan urunlerine duydugum okudugum müthiş bir talep var ve arkasıda kesilmiyecek gibi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. özelikle aldıgı ihalelerden de belli sandiviç panel tarafına müthiş bir talep var...

6. Saatlikte flaması var

7. Kapp bekliyoruz

8. İdda ediyorum bugün şirketin telefonu malzeme için 20 defa çalmıştır

Sayfa 26/60 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız