Sayfa 81/1009 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Sabaha kadar bütün yazarları medyayı okuyan biri olarak yorumum seçim olsada olmasada ikinci tura kalsada kalmasada birileri elini çabuk tutup yeşil soğana geçebilir.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Bitirelim nam-ı değer şaaakkkk ci çakma ekonomistler Beşiktaş üyeliğini gömmüş. Stadı Beşiktaş kendi parası ( sponsorluk karşılığı)ile yaptırdığını söylemiyor ama .
    Tviti:
    BUGÜNDEN İTİBAREN BEŞİKTAŞ TARAFTARLIĞIMI MEZARA GÖMDÜM. SPORU SİYASETE ALET ETTİLER. YAZIKLAR OLSUN. UTANIN BE UTANIN ERDOĞAN OLMASAYDI O STADA ASLA KAVUŞAMAZDINIZ.
    bu istifaların geçerliliği yok yönetim kurulu yada genel kurul kararı gerekiyor diye biliyorum
    bir halt olacağı yok.

3. Akıma züpper bir fikir geldi. Maçlara camideki hacı amcalar, akp gençlik kolları üyeleri giderse bu olumsuz reisimizi rahatsız eden sloganlar duymayız. Maçın tadı tuzu takımı itici gücü olur mu onu bilmem.

Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Kızılay deprem çadırlarını,parayla satmış..

"haysiyetsiz,şerfsiz, ahlaksız...."

adrese teslim aynen iade..
    Çadırları parayla satılması ilginç...Başka ilginç olan ise Enkazlardan çıkan Valiz valiz dolar , altın ne olacak!!!!!!!!!! Bazı bölgelerde insanların legal pardon kayıtdışı nakit çalıştığı düşünülürse !!!!

5. Malatya kayısı haber denk geldi. Mahir Temur yazmış çok etliye sütlüye karışmadan yazmış. Sadece Malatya'da bu kadarsa değil beş yıl on yılda bitmez bu temizlik.

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Çadırları parayla satılması ilginç...Başka ilginç olan ise Enkazlardan çıkan Valiz valiz dolar , altın ne olacak!!!!!!!!!! Bazı bölgelerde insanların legal pardon kayıtdışı nakit çalıştığı düşünülürse !!!!
    Dert ettiğin şeye bak abi sünnette nişan da kınada takıldı dersin olmadı cami yaptıracaktim onun için topladım dersin.

7.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Çadırları , bila bedel verirken, alanlar çadırların karşılığı kadar, Kızılaya bağış yapsaydı..

ama gerçek niyet başka olunca..
    hocam kızılay yönetimi sahol un başına geçse piyasalar bunu olumlu fiyatlamaz mı? geri alım vs. de yapıyorlar bi tutturamadılar 40 tl üstünde kalıcılığı

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Malatya kayısı haber denk geldi. Mahir Temur yazmış çok etliye sütlüye karışmadan yazmış. Sadece Malatya'da bu kadarsa değil beş yıl on yılda bitmez bu temizlik.
    https://www.haberturk.com/son-dakika...deprem-3569190

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, saat 12.04'te Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD Başkanı Yunus Sezer, artçı sarsıntıların olduğu ve hasarlı binalara girilmemesi uyarısında bulunurken, 1 kişinin öldüğünü 69 kişinin yaralandığını açıkladı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da, Şeyh Bayram Mahallesi'nde dört katlı bir binada, eşyalarını almak için yukarı çıkan baba ile kızın enkazda kaldığını açıkladı. Bölgede arama kurtarma çalışmasının devam ettiğini ifade etti. Malatya'da 29 binanın yıkıldığı bildirildi. Enkaz altından 2 kişi yaralı çıkarıldı

Sayfa 81/1009 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •