Artık 32700 ü aşağı kırmasını bekliyorum. Yeni hedeflere bakicam..
Hiç pozisyonum yok..
Baya oldu gelmeyeli, kendimi karabatak gibi hissettim...
Sn Dore, tek tek cevap yazmıyorum her şeye, sağ olun baya çınlatmışsınız kulağımı
DEMO Hesapla devam edeceğim falan diye söz vermiştim. Hatta gece ilk işlemi açıp yattım.
Sabaha deprem olunca FX düşünmeye utandım. Ne hesaba baktım ne de başka bir şey yaptım. Zaten o dönem herkes yas modundaydı, biliyorsunuz.
Sonra Ramazan geldi, her gün çift antrenman yaptık. Eve ölü gibi geliyordum. Şimdi hala ağır yapıyoruz ama, en azından Ramazan değil ve yeterince bakabiliyorum kendime.
Şimdi açtım DEMO hesabı bakayım diye. O gece açtığım işlemi +921 PİP ile kapadım. İstesem 100 PİP gitmez.
Bugün ant iptal oldu, keyif yapacağım evde, ve FX sözümü tutmaya başlamak istedim.
Ara vermek de iyi oldu, anlatacak baya bir şey birikti.
Tekrardan selamlar![]()
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
GBPUSD - D1
W1 Trend yukarı yönlü. Üstelik majör denilebilecek bir Direnç Seviyesi de kırılmış. Bunun bilincindeyim.
D1 zaman diliminde ise daha bir kaç mum önce satış dizilimi oluşmuş. Ben de ona güvenerek bir SELL işlemi açtım. İşlem şu şekilde:
SELL: 1,24507
SL: 1,25312 (Risk: 81 PİP)
Hedef: Allah Ne Verdiyse
Saygılar
XAUUSD - W1
Çok düşük riskli ve yüksek getirisi olma ihtimaline sahip bir dizilim var ve kaçırmak istemedim.
Fiyat Kırmızı Bölge üstünde kaldıkça yönü yukarı olmalı.
Olur da kırılır diye Kırmızı Bölgenin hemen altına Bekleyen Satış Emri yerleştirdim.
Hayırlısı Olsun
Revize:
W1 gereğinden fazla uzun vadeli bir bakış açısı olduğundan ve beklemeye o kadar yatkın olmadığımdan işlemi +4 PİP ile kapadım.
Akabinde, D1 zaman diliminde mevzilenmek istedim ve SATIŞ yönünde pozisyon aldım. Bu sayede daha az beklemem gerekecek. İşlem şu şekilde:
SELL: 1983,22
SL: 2009,21
TP: Allah Ne Verdiyse (buradan itibaren buna "ANV" diyeceğim)
(Üst kısma nolur nolmaz diye bekleyen alım emri yerleştirdim)
![]()
Son düzenleme : selym; 28-04-2023 saat: 13:14.
Selim bey tekrar hoşgeldiniz. Depremden zarar görmediğinize ve iyi olmanıza sevindim..
Günleriniz güzel geçsin![]()
Zaten deprem bölgesinde değilimKastettiğim şey psikolojik sarsılmışlıktı
Yine de teşekkür ederim ve hoşbulduk.
Bu arada sizin de benden geri kalır yanınız yok. Artık foruma gelmicem falan demiştiniz, ben de FX ile ilgilenen kimse olmadığı için geri adım atmıştım.
Allah affetsin
Kastettiğinizi anladım ama ben sizin bir vesileyle o şehirlerde olabileceğiniz ihtimalini aklımdan geçirmiştim.. Endişelendiren buydu yokluğunuzda. Neyse ki iyisiniz
Evet biraz kararsız bir yapım var. Yavaş yavaş bu yönümü düzeltmeye çalışıyorum. Çalışan kazanır
Siz bana uymayın..![]()
Yer İmleri