Sayfa 86/1009 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 681 - 688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. The world's largest silver producing countries in 2022 - report

https://www.kitco.com/news/2023-01-3...22-report.html

https://www.statista.com/statistics/...on-by-country/
    .
    .
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

2. Bankalarda 35 liralık makas var. Fonlar desen al-sat a uygun değil. 10 liralık makas ile kuyumcumdan paketli altın alıp satabiliyorum. Fizikide makasın bankadan düşük olacağı hayatta aklıma gelmezdi. Ayrıca insanların bankadan olmayan altını alıp satması cari açığa nasıl bir etki yapmış olmalı ki marjı asgari %3 e çıkardılar. İnsanları kuyumculara yönlendirmek bu dolar kıtlığında hiç iyi birşey değil

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

Serbest piyasada 19.05 den alıyorlar. Fiks rakam satışta dün 19.17 idi makas 12 kuruş
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    Aştı adamlar artık.. utanmazlıkta sınır falan kalmadı..

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık,

2 gün önce:

"Ahbap Derneği ve Türk Kızılay işbirliği ahlaki, akılcı ve yasaldır. Aksini iddia eden ise ya meseleyi anlamamış ya da kötü niyetlidir"

Az önce:

"2050 çadırın AHBAP'a satıldığından haberim yoktu, öğrenince arkadaşları eleştirdim"
    Ahlaki ve yasal olduğunu söylediği işi eleştirmiş. Demek ki kıIlayda ahlaki akılcı ve yasal iş yaptığınızda eleştiriliyorsunuz. Muhtemelen kınanım görevinizede son verilip yerinize ahlaksız akılsız ve kanun dışı adamlar atanıyor.
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ben eminim o para sende olsa sende bu zeka varken sen de acaip güvenli en az on yer bulursun.Önemli olan o parayı bulmak,yoksa saklamak işin kolay kısmı.
    Aklıma Yahşi batı da cem yılmaz'ın saklaması geldi

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim tahminimi de delip geçecek gibi. İkisine %30 diyorum. Ama o %30 verene de yapsam onu düşünüyorum.
    üstad belli olmaz meral abla masaya depiği vurabilir diyolar hele bi 2 mart gelsin bakalım TR siyaset sahnesi enteresandır.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstad belli olmaz meral abla masaya depiği vurabilir diyolar hele bi 2 mart gelsin bakalım TR siyaset sahnesi enteresandır.
    CB ittifakı sürekli Meralı pohpohlayıp duruyor , partide aykırılarla masayı devirmeye çalışıyorlar...Merali CB ittifakının elinden Kimin kurtardığını umarım unutmazlar...

Neyse bakalım ne olicek....

8. https://twitter.com/who98408150/stat...R7BEbP7Jg&s=08

Ayhan abi egeduk üstadım neredesiniz olay var, başkalarına da kayıyorlarmış , depolar hani boştu

Sayfa 86/1009 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •