Sayfa 581/699 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bedelsiz ve temettüye rağmen bu rakamlar inanılır gibi değil...hisse bedavanında altında işlem görüyor.Bedelsizin onaylanması ve temettüyle beraber 3 haneli rakamları göreceğini düşünüyorum...herkese bol kazançlar
    Cepteki 1 kuş daldaki 5 kuştan iyidir. Benim tavsiyemle alma,satma,tutma ; herzaman kendi kararını kendin ver.

2.  Alıntı Originally Posted by cvkaya Yazıyı Oku
    Bedelsiz ve temettüye rağmen bu rakamlar inanılır gibi değil...hisse bedavanında altında işlem görüyor.Bedelsizin onaylanması ve temettüyle beraber 3 haneli rakamları göreceğini düşünüyorum...herkese bol kazançlar
    bedavaysa şirket geri alım neden yapmaz? kafamda deli sorular?
    ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

3. Borsa düşecek diye almıyorlar diye düşünüyorum. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. Şirket nakit yaratabilecek projeler üretebilse bir satın alım yapsa veya atıl duran varlık satabilse geri alıma bile gerek kalmaz, otelin bitmesine biraz daha zaman var.

5.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Borsa düşecek diye almıyorlar diye düşünüyorum. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Taktik değiştirdiler durmadan alış var,asla yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bugün işlem hacminde belirgin bir yükseliş var.
    Teknikçi avına çıkılmadıysa bu olumlu.
    Teknikçe avına çıkıldıysa saman alevi misali olur ve yine 1 ileri 2 geriye takar.
    Haaa temel olarak söylenecek olumsuz bir durum yok o ayrı.

7. Güzelim verimli toprakları çöle çevirdiniz ya...

8. Algyo,Algyo, Algyo,tavana gidecek gibi hareketlendi ,izliyorum,alım için,tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan.

Sayfa 581/699 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •