Originally Posted by EMLAK matriks bugün 8 10 defa dondu. sanırım birileri acayip bi robot deniyor ? Bende de problem var derinlik ekranında lotlar donmuş 2-3 saat önceyi gösteriyor.
SPOT, kredililer yükselişte malı sattıysa bugün kapanış geleneksel çarşamba kötü kapanışı olmayabilir, piyasa satmış görünüyor,
Originally Posted by EMLAK matriks bugün 8 10 defa dondu. sanırım birileri acayip bi robot deniyor ? Endeksi yükseltmek için robot kullanmak zorundalar zaten:-) Madem alıcı vardı, BES e neden kitlediler malı?
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Originally Posted by EMLAK matriks bugün 8 10 defa dondu. sanırım birileri acayip bi robot deniyor ? 8 10 defa inan birşey değil, benim ki gitti mi birde 1 - 1.5 dk sonra geliyor,
benim de grafikler 15 dakika geriden geliyor. dün foreks'i aradım. bilgileri varmış. IT departmanı ilgileniyormuş.
Bu arkadaş yarın direnç üstünde açılış yaptırmak istiyor vadeliyi sürerek. Önce benim shortu bi kapatsaydik
PGSUS'da da Fiili Dolaşım Oranı değişmiş. 250 bin lot kadar alım olmuş gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Originally Posted by MiniYatirimci 5992de kapanirim. Yoksa Adıyaman tütüne devam 6009,25te kapandik. Yarın 50 lira kârı çekip markete gidebilirim
Forum Rules
Yer İmleri