Sayfa 98/1009 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı: Bu millet 14 Mayıs’ta gerekeni yapacaktır.
    kesinlikle öyle olacak
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi sen soğanla mı alıyın ciğeri.
    TL olarak söyleyim. 3.5 4 tl idi tavuk ciğer şimdi 25- 30 arası. hayaldi gerçek oldu. Millet et alamayınca ucuz proteine yükleniyor. Adamın biriyle markette tavuk taşlık alırken konuştuk. Baya alınca sordum hayırdır diye. Birazda kıyma alarak taşlıkları da kıyma gibi çekerek karıştırıyor. Hafta sonu torunlar gelince pide yaptırıyormuş. Koyu Ak partili abimiz neden et alamadığını değilde taşlık alarak kıymalı pide yaptırdığını övünçle anlatıyor.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    TL olarak söyleyim. 3.5 4 tl idi tavuk ciğer şimdi 25- 30 arası. hayaldi gerçek oldu. Millet et alamayınca ucuz proteine yükleniyor. Adamın biriyle markette tavuk taşlık alırken konuştuk. Baya alınca sordum hayırdır diye. Birazda kıyma alarak taşlıkları da kıyma gibi çekerek karıştırıyor. Hafta sonu torunlar gelince pide yaptırıyormuş. Koyu Ak partili abimiz neden et alamadığını değilde taşlık alarak kıymalı pide yaptırdığını övünçle anlatıyor.
    tavuk ciğerini mangal gibi kızartıp yiyenler çok arttı
    eskiden kedlerin yemeği olan tavuk ciğer artık insanların oldu
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    O kadar akıllı olsaydı taşlığa düşmezdi...Si...edin bu ******ları...

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    O kadar akıllı olsaydı taşlığa düşmezdi...Si...edin bu ******ları...
    https://www.google.com/search?q=ta%C...id:jxf3FjSID1A
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sokak kedilerine Tavuk ciğer alıyorum. 2-3 sene önce kg fiyatı 50 cent idi. Şimdi 1.5 dolar. Garibim kediler yolu gözlüyor. Ayda 6-7 kg civarı anca alabiliyorum.
    Bende 8 TL den Banvit piliç salam alıp kedilere veriyordum , şimdi 37.5 oldu çok şükür alıp veriyorum ama umarım veremez duruma düşmeyiz .
    ,..........

Adamlar kendilerinden emin görünüyor bundan huylanmiyor musunuz? Zira ciddi bir devlet memuru alımı yaptılar 20 yılda , bu kesim kendi geleceği için mevcut duruma destek verir durumda , ayrıca memur her koşulda basılan paradan nasibini alıyor , sokakta ekmek kovalayanlarin işi zor .

7. https://www.youtube.com/watch?v=QIVKzx4GLZo
    Aha bir sokak kürtajı. Ne oldu bu halka.

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=QIVKzx4GLZo
    Aha bir sokak kürtajı. Ne oldu bu halka.
    300 bin teklif etmişler. Hemşehri bile
    Kılıçtaroğlu diyor. Gerçi Ayhan başkanın hemşehrisi.

Sayfa 98/1009 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •