"Seçimi bir sene sonra yapmak istiyor"-muş.
Bir sene sonra ne olacak?
Akıllara zarar para gerekiyor.
Zaten "corona tiyatrosu" ile ulusal devletlerin borçlanma gereğini ve global enflasyonu arttırdılar.
Şu anki konteyner kentler, iaşe dağıtımı, enkaz kaldıran on binlerce iş makinası bile kamu için inanılmaz bir gider.
Sonra 500 bin deprem konutu inşaası.
Ayrıca 2,5 milyon EYT'li maaşları ödenmeye başlayacak.
Hükümet ateşten gömlek.
Samimi olarak soruyorum bir yıl sonra ne olacak, daha öfkeli insanlardan başka...![]()
En az 50 Milyar dolarlık fiziki deprem kaybının en az 10 Milyar doları enerji ödemesi olarak fazladan yurtdışına çıkacak yeniden imalat için.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Bence iyi partiye kayma ihtimali olan oylar bebecana kayacak..Orta anadoluda ise Davutoğluna kayacak.Burada en önemli husus HDP ayağı , bakalım HDP aday çıkaracak mı yoksa seçmeni kendi başına mı bırakacak...
Seçim tarihi netleşince oylarda konsolide olur herkes tarafını belirler...
Bence bu olay geleceğimiz açısından çok iyi oldu...
Altılı Masadan tuzluk koysalar desteklerim..RTE karşıtlığından değil CB Hükümet sistemi denilen bir adamın 2 dudağına sıkışmış Devlet yönetiminden kurtulacağımız için...O yönetim Enkazın altında kaldı vatadaşa Çadır sattı..
Kapıyı bu kadar sert kapattığına göre Meral Akşenerin artık yeni ittifaklara yelken açması ihtimali belirdi.
Devlet Bahçeli,Süleyman Soylu,Doğu Perinçek,Numan Kurtuluş tan sonra Cumhur İttifakına katılırmı sorusu bugünün cevabını arayan sorusu.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Kendi zafer parti memleket parti yeniden refah partisi ile ittifak kurabilir. Herşeyde bir hayır vardır. Bazen yanlış attığınız adım doğru olabilir. İyi tarafından bakmak istiyorum. CHP den iyi partiye iyi parti den CHP ye oy geçişi olabilir. Buradan bir kaybimiz yok. CHP ye vermeyecek siyasal İslamcılar, ülkücüler akp mhp ye vermeyecekse yeniden refah zafer partisi sebebiyle iyi partiye verebilir. Akp mhp çok yıprandı depremin altında kaldı. Ben her şartta iyi düşünmeye çalışıyorum. Moralim bozuk umutlu olmak istiyorum.
Yer İmleri