Sayfa 950/1001 İlkİlk ... 4508509009409489499509519529601000 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,593 - 7,600 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    yılın ikinci yarısını çok merak ediyorum tahminim var ama tahminimin de ötesine geçebilir
    Batan geminin malları yok pahasına satıla satıla kalmadı. Geriye sadece her an batması beklenen sürekli su alan , içi boş bir gemi kalmış. Şimdi bu gemiye kaptanlık yapacak , sağ salim en yakın limana bağlayabilecek bir kaptan aranıyor. Bazıları , son olarak gemiyi limana ulaştırabilirse jilet fabrikasına satarak son vuruşu hayal ediyor olabilir.

Şahsen Temmuz maaş zammının deprem , cari açık vb. sebeplerle kuş yemi kadar yapılacağını, asgari ücrete de yıl sonuna kadar zam yapılmayacağını düşünüyorum. Sesini yükselten olursa ses tellerinden olabileceği bir ortama doğru.....

2. Cuma günü bir bankada otururken , yan masadaki görevlinin telefondaki müşterisine '' üzgünüm şu an kur veremiyorum. merkez son 2 haftadır sadece 10 - 11 arasında döviz kuru işlemi yapılmasına müsaade ediyor . Pazartesi sabah işleminizi yaparız '' dediğini duydum. Döviz bürolarının kazanmasına göz yumuluyor. Vatandaş bankalarda işlem yapamazsa dışarda dövizcilerde soluğu alıyor. Oysa aynı döviz yurt içindeyse bankada kayıtlı yapılsa , tam vergilendirme olur. Kayıp- kaçak olmaz.

3. EYT promosyonu 10.000 TL olur herkese, ayrıca bayram ikramiyeleri de 1100 TL den 1200 TL ye en az çıkar RTE bu işi halleder.
    Ayrıca seçim için su akar yolunu bulur. Siyasette 24 saat çok uzun bir süredir. Bunu söyleyen Süleyman Demirel

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Eyt liler şimdide yüksek promosyon için organize olmuş Twitter da 50 bin isteyen de var fışkırtmanın da bir adabı olmalı
    Neden istemesin sn Bahri...

Adamlar 38-40 yaşında zaten bir işte çalışırken seçimlerde oy potansiyelimiz var diye hooop diye 2. maaşları oldu.

Bedelini de tüm ülkeye ödetiyorlar.

Bir büyüğümüzün deyişiyle bedavaya çift dikişli oldular...

Yakında ev ve araba isterlerse şaşırmam.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5. Böyle bir kişi var mıdır? Ya da ülkede çok mudur?

Bir kişi aynı anda 40 -45 yaşında EYT li olup, aynı zamanda her yıl çıkarılan vergi aflarından yararlanıp, üzerinde ev olmadığından kamu bankasından 0.69 ile kredi alan, altında mercedesi olup yaşı beklediğinden SGK primi yatırmayıp yeşil kart alan, evde, işinde elektriği kaçak hatla kullanan, okurken aldığı öğrenim kredisinin nasılsa af çıkar diye hiç bir taksitini ödemeyip para pul olunca bilmem kaç taksitle ödeyen, imar aflarından bilmem kaçıncı kez yararlanan.... say say bitmez...

Böyle bir insan profili Avrupa da var mıdır? Ya da Avrupa da siyasetçiler sırf yeniden seçilmek için bu kadar şeye göz yumarlar mı?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Böyle bir kişi var mıdır? Ya da ülkede çok mudur?

Bir kişi aynı anda 40 -45 yaşında EYT li olup, aynı zamanda her yıl çıkarılan vergi aflarından yararlanıp, üzerinde ev olmadığından kamu bankasından 0.69 ile kredi alan, altında mercedesi olup yaşı beklediğinden SGK primi yatırmayıp yeşil kart alan, evde, işinde elektriği kaçak hatla kullanan, okurken aldığı öğrenim kredisinin nasılsa af çıkar diye hiç bir taksitini ödemeyip para pul olunca bilmem kaç taksitle ödeyen, imar aflarından bilmem kaçıncı kez yararlanan.... say say bitmez...

Böyle bir insan profili Avrupa da var mıdır? Ya da Avrupa da siyasetçiler sırf yeniden seçilmek için bu kadar şeye göz yumarlar mı?
    Klasik yurdum insanı tarifi
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Böyle bir kişi var mıdır? Ya da ülkede çok mudur?

Ben İzmirde görmüştüm , apartmanı , nakliye araçları olupta yeşil kart kullanıp birde sosyal yardım alanı

Sayfa 950/1001 İlkİlk ... 4508509009409489499509519529601000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •