Sayfa 893/1002 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,137 - 7,144 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Anayasaya gore reis aday olabilir ama secilemez. Oyle yaziyor yani. Nasil bir seyse artik.

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    suyumuz yok, suyumuz yok.
    adamlar yapmış, fi tarihinde,
    istanbulda,
    yerebatan sarayını.
    caponlar görmüş, tokyonun altına yapmışlar.
    biz ne yaptık?
    bunların suçlusu kim?
    benim aklıma aristodan başkası gelmiyor. bi de boşkuş.
    Yağmur duasına çıkalım, bu sene çok kuraklık olur diyorlar
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Elektirk depolamada değişik yöntemler var, Türkiye'de başlamış, ucuz satte baraja tekrar elektirk üretmek için aşağıdan su pompalanıyormuş.

En son büyük kum silolarında ısıyı saklayıp sonra kullanma üzerine bir kaç örnek gördüm ama yurt dışında.
    vay uyanıklar kapmış fikrimi. asdasds.
    ışıma ile çalışan bir sistem vardı. kum muydu tam hatırlayamadım. sistem Temperature üzeri 4 ile çalıştığından umutvar deniyordu. ama ben yüksek sıcaklıkta çalışan sıvı metal bataryalardan da umutluyum. halen bir ürün göremedik gerçi.

yav kardeşim bu depolama neden önemli bu kadar?
    bak çekirge, manyetik alanın zayıflamakta.
    eğer zayıf bir anında güneş patlamaları fırtınasına dutulursak, birkaç hafta elektrünksüz kalanbiliriz.
    koruma yapsan bile nafile olur. fırtınanın etkisi geçene dek, elektrünk hatlarını kullanaman.
    belki yer altından yapılsa, trafolar da muhafazalı olsa olanbilenbilür.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Aslında yönetmelik değişti iki üç sene önce. Binalarda çatı yağmur suyunu depolamak ve gri şu olarak bahçe, WC tesisatinda zorunlu olarak kullanma gibi. Hesapları da var. Ama uygulanıyor mu bilmiyorum. Sıkıntı betonlasma. Toprağın emmesi gereken şu dogrudan denize beton üzerinden gidiyor. Su depolayan bitki örtüsü , orman da kalmadı.
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    suyumuz yok, suyumuz yok.
    adamlar yapmış, fi tarihinde,
    istanbulda,
    yerebatan sarayını.
    caponlar görmüş, tokyonun altına yapmışlar.
    biz ne yaptık?
    bunların suçlusu kim?
    benim aklıma aristodan başkası gelmiyor. bi de boşkuş.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Japon’lar Tokyo altına dev tüneller inşa edip yer altı şehri de kurmuşlar onlar Japon yaparlar mühendislikte bitirme projem Tokyo yeraltı inşaat projeleriydi , Anlat anlat bitmez o iş derin çok derin yeraltı dünyasal yapım teknolojisi Külliyatıdır , çok büyük bir vizyondur safi su , yeraltı şehri , sığınak ,nüfus yükü mevzu değildir . Batıya 100 sene ileri yönde fark atan projeleridir .

Bu arada 1999 seçimlerinde Chp barajı geçemedi İsmail Cem Ecevit destekli DSP ise feto onaylı bir tür sağa açılımla ilginç seviyelere ulaşmıştı , % 20 geçerek …. MHP oyları refahtan ödünç almıştı % 20 üstü o günleri yaşayanlar bilir Sosyal demokrat oylar % 13 Chp + dsp ise hdp % 13 ise sosyal demokratlar hariç bir %10-12 seküler sağ ve merkez seçmen var eski dönem anap DYP kökenli bunlar Chp veya dsp gelmiş bir kitle

onların cumhuriyet ile asla sorunu olmamış ve Chp dsp oy vermeme veya verme derdi de asla olmamış . .

Bu kesim dahil edersek % 70 merkez sağ ve muhafaza sağ oylar % 30 merkez sol ve muhalif sol oylar var burdan Sol parti liderlerine Cumhur Başkanlığı zaten çıkması zordur ,mucize ve aşırı tepkisel oylar şarttır , romantizm dir meral hanım bunu işaret ettiği için linç eliyor ya ben buna cidden hayret ettim , Kılıçdaroğlu 1999 barajı geçemeyen Chp % 28 kere taşıdım mı sanıyor seküler sağ seçmen akp ye mesafe koydu olay hala odur , bu oyları alınca bu seçmeni solcu yaptık mı zannettiler ? iyice düşünsün gerçekçi olarak Chp oyu sağ oylar ile KK oyundan yüksek kardeşim , iyi parti seçmenine saygılı olunmalı , MHP ve akp seçmenine de saygı duyulmalı , o seçmen kitlelerden ihtiyacı olan ciddi destekler olacaktır , doğru isim tartışılmıyor bile tuhaf değil mi ! muhalefet iyice düşünüp , adayını öyle gösterse bu kriz çıkar mıydı ! , bunu senelerdir ifade eden insanlara siyasi söylem değişikliği ile mucize bizleriz demek mi istedi Chp idaresi !

Türk siyasetinde sağ oylar sağ isimlere gider kuralını yıkmak çöpe atmak imkansıza yakındır , bunun denemesi için Testş için 2023 doğru bir sene olmayabilir . Endişesi olan çok insan var .
    Son düzenleme : Deniz Ali; 05-03-2023 saat: 22:50.

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    sn Şahit. Kapıda köpek yok,sadece çatıda fareler ve onları kovalayan cardınlar var .Fareli köyün kavalcısı gibiyim.fareler sorun değilde cardınlar fena.(tavandan aksamdan sabaha dek koşuşturmaca oluyor , bizce 2 ihtimal var ya kertenkele fare kapışması,yada cardın ,fare kspışması,baykuşlarda catının ustunde tuttukları fareleri yiyor ama onlarınki metalik ses kosturma sesleri tahta tavan uzeri ayrişiyor.
    not:Kapıda kilitde yok ayrıca.Malda yok,2 aku 1 pc haricinde.Canımızda Allaha emanet.

Yalnız acele ediniz.çocuklarımda köpek sevgisi ust duzey.apartmanda eve sokmam diye almıyordum.Burda kalırsak her an 3 tane edinebilirim.
    En iyi köpek evi bekleyen,en iyi kedide fare tutandır.
    Rahmetli ananem kediyi tavan arasına atardı.Hem biz farelerden kurtulurduk hemde kedinin karnı doyardı.
    bu cardın dediğin de ne oliyi?
    kedileri tokatlayan lağım fareleri mi? asdasds.
    öyleyse sen kedi değil, vaşak al asdasdas.

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Aslında yönetmelik değişti iki üç sene önce. Binalarda çatı yağmur suyunu depolamak ve gri şu olarak bahçe, WC tesisatinda zorunlu olarak kullanma gibi. Hesapları da var. Ama uygulanıyor mu bilmiyorum. Sıkıntı betonlasma. Toprağın emmesi gereken şu dogrudan denize beton üzerinden gidiyor. Su depolayan bitki örtüsü , orman da kalmadı.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kanalizasyon sistemi de yanlış.
    buna ait geri dönüşüm yapılabilir.
    millet yüksek basınçlı reaktörlerde parçalıyor onları.
    katısı toprak, gazı yakıt, sıvısını gübre olarak kullanıyorlar.
    kayserili çocuk gibin oldu. karpuzu siz, çekirdeğini tavuklar, kabuklarını eşşenk yesin. asdasds

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yağmur duasına çıkalım, bu sene çok kuraklık olur diyorlar
    2023 ila 2026 arasında güneşin tansiyonu yüksek olacak deniyor.
    2025 zirve olanbilenbilür.
    pınarsu mu alsak, boşkuş sen bilin bu işleri asdas.

Sayfa 893/1002 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •