Sayfa 223/1001 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159

Meral Akşener'in 6'lı masaya dönüş formülü arayışında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarete ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü, iki başkana cumhurbaşkanı yardımcısı olma önerisinin iletildiğini duyurdu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu: Genel Başkanımız, her iki belediye başkanımıza Cumhurbaşkanı yardımcılığı için öneri sundu, bu formülü Kılıçdaroğlu'na da iletecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İYİ Parti Sözcüsü Zorlu: Genel Başkanımız, her iki belediye başkanımıza Cumhurbaşkanı yardımcılığı için öneri sundu, bu formülü Kılıçdaroğlu'na da iletecek
    Ne desem bilemedim.
    Önce Cumhurbaşkanlığı şimdi Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edildi.
    Gittikçe teklif düşüyor.
    Sırada ne var?
    İletişim Başkanlığı mı teklif edilecek?

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    uçtu bu bayan
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    uçtu bu bayan
    Neyse verdiği zararın neresinden donulurse kar demek düşüyor bize.

7. Akşener şu an parti Genel merkezinden ayrılıyor.Istikamet Saadet Genel Merkezi mi olacak?

Bu nasıl bi mantık ne yapmayı amaçlıyor. Her ikiside başkan yardımcılığına gitti mi 2 sininde belediye başkanlığı gider. Her iki belediye meclisindede akp mhp ortaklığı çoğunlukta direk belediye başkanları teyvik göksu ve asım balcı okur. 2 büyüklehir belediyeside kaybedilir. Kaldıki cumhurbaşkanı yardımcısı olarak bu adamlar nasıl bi icracı görev yapacaklar belediye başkanlığı çok daha aktif bir görev. Bu kadının amacı yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Chp yi bölmeye çalışıyor. Yeni bi erkan mumcu geldi siyasete
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 223/1001 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •