Sayfa 932/1002 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,449 - 7,456 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkuş donum yok. Boğaların buynuzuna bakıyorum don bulursam alır giyerim sonra o don benim deme kesinlikle vermem. Cibildak cibildak geziyorum oğlum.
    Tek umudumuz akbnk dayucuğum, o ralli yaparsa hepisi yapar, o tarafa yüklenelim
    Hamdım Piştim Yandım

2. akşama yok yine anlaşamadık derler mi? o zaman ne olur acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. Hüseyin Baş
    @huseyinbas_BTP
    ·
    6 Mar
    Muhtemelen şu dakikalarda Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısında seçimin nasıl ertelenebileceği konuşuluyor. Korkunun ecele faydası yok…
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    akşama yok yine anlaşamadık derler mi? o zaman ne olur acaba?
    O kadar da olmaz.Artık muhalefet güven tazeleyerek tek adayla çıkmalı...

5. Mehmet Uçum
    @mehmetucum
    Anayasaya göre vesayet makamı ile belediye başkanlığı asla birleşemez(m.127/5).Aynı kişinin hem CB Yardımcısı hem Belediye Başkanı olması Anayasanın açık ihlalidir.Küresel sömürgecilerin planları ve dar çıkarlar için hukuk dışı ve abes çözüm arayışları boştur.Halk hesabını sorar.

6. bu borsa neyi fiyatlıyor anlamak güç...

sıkı para poltikası %50 faiz geliyor alooooo
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Ülkeyi babasının çiftliği gibi yönetenlere de 20 senedir eleştiri getirdin mi kardeş bu anayasa ihlali değil ayrıca çözüm bulunur ,kolay o işler , yetkili da danışman bile olurlar belediye kanunu açık net onlar memur değiller sınırlayan yasa olamaz ! ve kamu görevlisi değiller ! belediye kanununa göre özel sektör statüsünde kurumsal yapılar var … yorumun çok yanlış çok !!

Belediye başkanları memur değildir !

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bu borsa neyi fiyatlıyor anlamak güç...

sıkı para poltikası %50 faiz geliyor alooooo
    Ben de sabahtan beri kendime aynı soruyu soruyorum...

Sayfa 932/1002 İlkİlk ... 432832882922930931932933934942982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •