Sayfa 176/1009 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Kılıçdaroğlu: "Bizim soframız da Halil İbrahim sofrasıdır. Tek gayemiz Türkiye'yi barış dolu günlere taşımaktadır"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Uzlaşı metni : Cumhurbaşkanının uygun gördüğü zamanda Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş tanımlanmış bir görevle cumhurbaşkanı yardımcısı olacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Uzlaşı metni :

4. Milletin geleceği ve mutluluğu için çok güzel kararlar alındı. Sebebi ne olursa olsun bu saatten sonra vatandaş olarak patron biziz diyerek birbirimizi yemeden el ele vererek seçimi tamamlamak zorundayız.

Bu mübarek gecede ALLAH bir kez daha bu millete yol verdi.

Valla reisin karşısına vazo falan konmadı.Baya baya seçim kazanacak bir kadro ve akıl kondu.Eğer bu halk hala reis derse denecek bir şey yok.Neyse aklıma aziz nesin geldi birdenbire niyeyse .

6. HDP aday çıkarma durumunu iptal edebilir. Mithat Sancar ön kapsam görüşelim diyor. Bence arka kapıdan görüşürler. İkinci tura kalması demek Demirtaş'ın 45 gün fazla yatması demrktir. Kılıçdaroğlu bütün partilere gideceğim der hdp ile de öyle gorudur

7. Bizim hocalar camiden gelsin Kılıçtaroğlu paylaşımı yapar diye bekliyoruz daha yok. Ha yapanların kendi arkadaşım bile olsa şikayet edeceğim.

8. Habertürk teke tek de konuşan Mithat Sancar konuşması ile AKP'ye RTE ye oy verin der gibi habere kaşıyor. Kemal bey in daha önce defalarca söylediği konuları söylüyorum. Adaletsizlik yolsuzluk hukuk liyakat adam her gün söylüyor. Sancar şunu demek istiyor. Seçim vaadinizde kazanırsak Demirtaş'ı serbest bırakacağız Kavalayi serbest bırakacağız. Bir Öcalan kaldı onu da isterler.

Sayfa 176/1009 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •