Sayfa 179/1009 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Arkadaşlar bu altılı masada benim dünya görüşüme zerre uymayan aşırı derecede sevmediğim insanlar var.Ama reis çıtayı öyle bir seviyeye koydu ki şu andan itibaren seçim sonuna kadar muhalif grupla ilgili tek kelime yazmıyacağım.))))) Yahu yeter artık kurtulalım şu 20 yıllık hikayeden.Olan oldu bu iki ayı kazasız belasız atlatıp yeni yönetime kavuşalım.Ne yaparlarsa yapsınlar bundan kötü olamaz.Bu memlekette reisle bahçeli ortak oldu ortak olduktan sonra aralarında tek kötü laf duymadım.Tabanlarını da bu konuda zapt ettiler.Bizler dünya görüşü olarak özgürlükçü insanlarız da ortam o ortam değil.İki ay sabredelim.Sonra bakarız duruma.

2.  Alıntı Originally Posted by Megastone Yazıyı Oku
    K,Koğlu devlet adamı tavrı göstererek bir saygıyı hak etmiştir belediye seçimlerinde kana D de istanbulu ankarayı kazanacağız dediğinde he he deyip gülenler vardı sonuc ortaya çıkınca morardılar K Koğlu yaş tahtaya basmaz ahlakını parayla satan anketçilerle çalışmaz kesin kazanacağını bilseydi asla aday olmazdı daha önceki seçimlerde neden olmadı düşünmek lazım adamın kafadan kemiksiz yüzde 45 oyu var yüzde 30 kendi partisi yüzde 45 kürt seçmen oyu var CHP den ayrılan partilerin oyu deva gelecek dp partilerinide 1 birer puan olarak hesaplayın en azını hesaplıyorum bana göre babacanın oyu 3ve 4 bandındadır İP de en az gizli 2 puan chp oyu var hesaplayın ben enaz yüzde 55 olarak hesaplıyorum İP olmasada kazanır sokakta
    Burda yanılıyorsunuz masadaki siyasal islamcıların secmen tabanından oy cıkmaz. Mezhepsel faktör var. Sokakta orda burda şikayetler edilir ama alevi diye oy vermezler, anlamakta zorlandığınız nokta bu. Karamsar olmak istemiyorum ama düşünüldüğünden cok çetin geçecek. Geçmiş seçimlere göre en büyük avantaj yeni yetişen genç nesiller, takıntıları yok her türlü degişim talep eden....

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Biz ev aldığımızda gremse borcumuz vardı bir gremse alıyor üste para artardı. Altın bir senedir yerinde saydığı halde bugün 1/2 gremse dahi alamıyorum
    O halde bugune tarih at, secimlerden sonra konusuruz.

Yukarda bir yerlerde yazmistim, bunlarin intihar ettigi gun, SGK emekli maasina %30 zam yaptiklari gundu.

Burada KK'na atan tutan emekliler de takip etsin, bakin SGK ve Bagkur emeklisinin maasi ne olacak.

4. 😂😂😂

Photoshop değil.

5. Develer cogaldi dedik ti.

Deveye neden boynun egri demisler, deve oldugum icin demis.

Maalesef deve milleti hep deve olarak kaliyor, milim terakki bekleme.

Bu arada kanadalılar oy kullanabiliyor mu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    şaka gibi ama değil
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Photoshop değil.
    Son düzenleme : hayek; 06-03-2023 saat: 23:44.

8. Bu arada 54 yıllık binada oturuyorum belediye 70 ve 60 küsürlere bakıyoruz daha sıra gelmez dedi size diye döndüler

Sayfa 179/1009 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •