Sayfa 189/1009 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Geçen hafta 125 tl ye kıyma gördüm. Adama ya fiyat gerçek mi dedim. Adam bana sert sert baktı. Evet dedi. Ne eti diye sormadım. Tabi alamadım. Yeni açılmış bir kasaptı. Kampanya diye yazıyordu. Bu hafta kampanya kalmamış. Yer. Ankara Pursaklar Saray mahallesi.
    Mümkün değil normal bir et olması.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Geçen hafta 125 tl ye kıyma gördüm. Adama ya fiyat gerçek mi dedim. Adam bana sert sert baktı. Evet dedi. Ne eti diye sormadım. Tabi alamadım. Yeni açılmış bir kasaptı. Kampanya diye yazıyordu. Bu hafta kampanya kalmamış. Yer. Ankara Pursaklar Saray mahallesi.
    Açılışa özel indirim oluyor ...

Süslüman Dindar kardeşlerimiz Ramazan gelmeden tüm kahvaltılık ve et ürünlerine önden yüklemeli sağlam zam geçirdiler..Oruç tutmak da artık zengin işi oldu a.q

Kıyma min 200
    atrikot min 320
    Güzel bir tatlı min 500

Oruç tutmak Maaşlı adam işi değil kallavi varlıklı olması gerek....

3. Tek yol.Tek cep.
    Benim cebim.
    Senin cebin.
    Bademin cebi.
    Değil.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Türkiye CDS : 525,30
    yabancı para girişi var hem borsaya hem tahvillere bundan dolayı da CDS lerde düşüş

5. Suudlar ateşlemiş 5 milyar dolar.

6. Evli olup herhangi bir hata yaptığınızda hanımlarınız kaç saat söyleniyor ve bu konuda bulduğunuz çözüm yöntemi ne.

Millet ittifağın adayı K.K. umarım , bürokratları uyarılarını daha da şiddetlendirir... yanlış yaparsanız ...

Öncelikli mesele YSK'nın muhtemel 3. adaylığa ne karar verecek...

gözü kapalı verilen ve hızlanan kamu ihaleleri ahlaka vicdana uygun mu ....

mesela eski kent gıdanın sahibi yeninin pahallı-super lux gayrımenkul projelerine imza atan Tahincioğlu ne işi var ,
    deprem konutu işinde...

bakanlığın açıkladığı inşaat metrekare üretim bedelleri belli...

11 vilayette depreme dayanaklı sosyal konutlar mı yapılacak yoksa mesela , küçükyalıdaki süper lüx TOKI gelir paylaşımlı super lux rezidanslar mı ?

Devlet isterse buralara yapılacak a-sından z'sine kullanılacak her türlü malzemenin fiyatını fixleyebilir...

daha doğrusu tefe-tüfeye bağlayabilir...

madem bir bilemedin iki yılda bitirlecek...

maliyetler makul bir düzeyde olmalı ki hem orada yaşayacak ve bunları geri ödeyecek vatandaşlar için finansal yıkım olmasın -
    hem de maliye hazinesi ekstra-ekstra yükler binmesin...

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Evli olup herhangi bir hata yaptığınızda hanımlarınız kaç saat söyleniyor ve bu konuda bulduğunuz çözüm yöntemi ne.
    Boşanmak. Dünden beri gördüğüm kadarıyla sizi boşanmak paklar.

Sayfa 189/1009 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •