Sayfa 32/60 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon
Arama sonucu : 480 madde; 249 - 256 arası.

Konu: PNLSN Panelsan Çatı Cephe Sis. San ve Tic A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    Emkele bak...astora bak..kimpura bak..birde bu şirketin hissesine bak...rstladigim en aşağilik hisselerden..en rezil işlemlerin dondugu tahtalardan...ne degerli sirketiniz varmiş alin bi tarafiniza sokun emi
    evet beklenti yukseldi ama tahta manyadı iyice...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    evet beklenti yukseldi ama tahta manyadı iyice...
    Ne beklentisi ya,eğer beklenti önemli bir done ise son iki ayda aldigi 450 milyonluk iş neti karsiladiki..emkelin aldigi pay pastadan cocuk bullugu kadar 20 gunde 3 e.katladi..astor ha keza..kimpur poliuretan satiyor panelsana oda 100 tl ustu bu hala devre kestiriyor..s2 yim boyle sirketin degerlu is anlasmalarini
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

3. Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

4. 50 kuruş temettü verecekmiş 50 kuruşta ben vereyim üstüne alsın dötüne.... Ulan hisse kap attıkça düşüyor iş yaptıkça düşüyor satış yaptıkça düşüyor al bir günde 1.24 TL düşmüş bu 0,50 kuruş temettü verecem diyor
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

5.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    50 kuruş temettü verecekmiş 50 kuruşta ben vereyim üstüne alsın dötüne.... Ulan hisse kap attıkça düşüyor iş yaptıkça düşüyor satış yaptıkça düşüyor al bir günde 1.24 TL düşmüş bu 0,50 kuruş temettü verecem diyor
    Böyük şirket dediğin böyle olur. Öyle pataküte gitmez, temettü verir. Bugün al yarın sat parayı vur kağıdı değiliz biz.

İronidir. Bu salak kağıt tahtasındaki hacme bakmayıp u50 hissesi sanıyor kendini. 🤣

6.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    Ne beklentisi ya,eğer beklenti önemli bir done ise son iki ayda aldigi 450 milyonluk iş neti karsiladiki..emkelin aldigi pay pastadan cocuk bullugu kadar 20 gunde 3 e.katladi..astor ha keza..kimpur poliuretan satiyor panelsana oda 100 tl ustu bu hala devre kestiriyor..s2 yim boyle sirketin degerlu is anlasmalarini
    Eğer sen bunu izliyorsan eşşek gibi gider amaa zaman sıkıntısı olabilü

7.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    50 kuruş temettü verecekmiş 50 kuruşta ben vereyim üstüne alsın dötüne.... Ulan hisse kap attıkça düşüyor iş yaptıkça düşüyor satış yaptıkça düşüyor al bir günde 1.24 TL düşmüş bu 0,50 kuruş temettü verecem diyor
    Aynen o 50 kurusu basenlerine soksunlar... Yarinda yuzde 5 temettü düşüşü gelirse hiiiiç şaşirmam..alacaginiz ihaleleri yapacaniz isleri s22yim emi...
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

8.  Alıntı Originally Posted by ispinoza Yazıyı Oku
    Eğer sen bunu izliyorsan eşşek gibi gider amaa zaman sıkıntısı olabilü
    S2 imden aşagiya vezneciler laleli kasimpasaya...

Sayfa 32/60 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •