Sayfa 34/1011 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 265 - 272 arası.

Konu: ViOP XLIX

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ��Kılıçdaroğlu'na suikast ihbarları sıklaşarak geliyor. Her sabah evden geri döneceğini bilmeden çıkan bir lider...

- CHP'li Özgür Özel
    Offf offf... Kim KK ya süikast yapar... İktidarın yapmayacağı kesin... Hatta en çok iktidar istemez bunun olmasını ve iktidar istemeden kimse dokunamaz... Goy goyu bıraksınlar... Ben yılların CHP'lisiydim beni bile nefret ettirdiler... DEVA ve İYİ Parti dışında şuan akıllı adam yok...

2. Paragöze çok takılmayın borsa 2500 ken borsaya balon diyordu. Akbank 10 lira falanken bankalara balon diyordu. Ekseriyetle her şeye balon der kendisi ama pek short açmıyor sanırım.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Napim abi ben yüksel ons diyince yüksekecekmi, düşeceği bariz belli, elimde altın var yükselecek diye hayaller mi kurayım. gramı 1025 maliyet aylarca hamal gibin taşıyorum, trade etsem çoktan sattıydım ama bu seferde hatun kızıyor o yüzden düşsün istiyorum, bak ben dediydim diycem ona
    Altın yerine ev alsaydık paramız pul olmazdı, şuan ev alamıyoruz. Altın işi iş değil yani japon ev kadınlarının işi
    yılanoğlu olmazsa gram altın hepten mafiş
    Gram altın sabır işi. Biz evi aldığımızda borç harç 30 gremse aldık borç evi de 100 gremse parası ile aldık. Bugün evim yarısına yakın ediyor. Ev fiyatları uçtuğu halde benim evim 100 gremse etmez.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ��Kılıçdaroğlu'na suikast ihbarları sıklaşarak geliyor. Her sabah evden geri döneceğini bilmeden çıkan bir lider...

- CHP'li Özgür Özel
    Seçime kadar Kılıçdaroğluna başarısız bir suikat girişimi yada AKP-MHP koalisyonuna oy kaybettiren Sinan Ateş benzeri yeni suikast olasılıkları yüksektir......Tek temennim yaralı ülkemin bu seçim sürecini kazasız belasız barış içinde atlatması.....

5.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    İktidar değişirse dolar düşer diyor ecnebiler..
    İktidar devam ederse de kontrollu az yükselir diyorlar..

Onzu dünya da atmazsa altın da kazanç zor gibi...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bir sene sonra sent bulunmaz onu diyeyim. USD 50-100 gram altın 4-5 bin derim burada dursun.

Wells Fargo analisti Brendan McKenna,
    Türkiye'de seçimi muhalefet adayının kazanması ve seçim sonrasında geleneksel para politikalarına geri dönülmesi halinde Türk lirasında modern tarihin en büyük değer artışlarından birinin görülebileceği yorumunda bulundu.

Raporda, TL'nin anılan senaryoda ikinci çeyrek sonu itibarıyla %20 kadar değer kazanabileceği ve dolar/TL'nin yılı 15 seviyesinde tamamlayabileceği ifade edildi.

McKenna, bununla birlikte kendi ana senaryolarının seçimi mevcut Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanacağı yönünde olduğunu kaydetti. Bu ihtimali %55-60 olarak gördüklerinin altını çizdi. Bu senaryoda ise dolar TL'nin yılı 19,5 seviyesinde tamamlayacağı öngörüldü.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu gün CEM KÜÇÜKün videosu vardı..TT olmuş.Oradaki endişeye bakarsan bazıları için HÜKÜMET olmak hayatidir.

70 günde ülkemde çok adrenalin olacak.

Her mekanda beyin fırtınası,A-B-C planları yapılacak.

8. Nasdaq alim yeri dun de soyledim forexte 12000 12200 arasi cok uygun yer 1 haftada dolar bazinda %25 kazandirir

Sayfa 34/1011 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •