Sayfa 791/821 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801 ... SonSon
Arama sonucu : 6565 madde; 6,321 - 6,328 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

adamlar sağlam ********miş. temettüyü nisan yerine martta verdiler. vadeli taşıyanlar kazığı yedi. boşuna hepsinin Bodrumda sıra sıra yatları yok. adiler. 250 kontratta bende vardı. çoluk çocuğunuzdan utanın.

Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    yapı kredi bankası işbabkasından 1 kuruş fazla temettü veriyor f/k sı ve pddsi işbankasından daha düşük öz sermaye karlılığı daha iyi ancak mayası bozuk yatırım ortaklıkları adi ler iş bankasını 14,59 tl ile fiyatlarken yapı kredi bankasını 11,66 tl ile fiyatlıyor.. bu dev uçurum nedendir bu yaman çelişki nedendir?bu konuda bir bilen varsa lütfen bir kaç satır yazarsa milletin yüreği ferahlar.
    Doğruyu yazdınız temelde Ykbnk daha iyi İş bankasından fakat geride kalması normal değil neyse gün gelir yakalar ve geçer.

Şöyle Yapı kredi öz sermaye karlılığı %55 İş bankası %44 Sektör %51

Gün gelir yakalar ve geçer yapı kredi (iş bankası hisse fiyatını.)

5.  Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
    adamlar sağlam ********miş. temettüyü nisan yerine martta verdiler. vadeli taşıyanlar kazığı yedi. boşuna hepsinin Bodrumda sıra sıra yatları yok. adiler. 250 kontratta bende vardı. çoluk çocuğunuzdan utanın.
    250 kontrat da ben almıştım vadeli haberi 9.25 de viop % -5 açınca şok olarak öğrendim. Nisan vadeli fiyatlanıyordu zaten ama mart ayında bu şekilde açıklanması tamamen.....

6.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Gün gelir yakalar ve geçer yapı kredi (iş bankası hisse fiyatını.)
    tabiki bazı kanı bozuk milli servet düşmanı yatırım ortaklıkları bu gerçeği görecek kadar basiretli olursa yapı kredi işbankasınıyakalayıp geçer. bu çarpiklıkta sona erer inşallah.

7.  Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
    Gecmis olsun kardes..
    Bugun resmen eskiyalar gibi yol kesip soygun yaptilar.....Bu SPK nin yasalarina aykiri degilmi ?
    Temettuyu 16 mart GK toplantisinda karara baglayip Nisan ayindan ittibaren odeme yapmalari gerekirdi.

Bende az kontratla yakalandim. -%5 ve -%9 da iken ek alim yaptiktan sonra aksam poz kapattim. Zarari %70 dusurdum.

Hepimize geçmiş olsun. Önceki gün aldığımız yüzde sekizi bugün geri iade ettik 🙂. Sağlık olsun.

Sayfa 791/821 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •