Doğalgaz piyasası ile ilgili yasa geçerse bunun Akenerji'ye etkisi/katkısı ne olur? Akenerji büyük bir doğalgaz kullanıcısı ve aynı zamanda yıllarca önce kurduğu bir doğalgaz ticaret şirketi var. Doğalgaz ticaretinden pay alabilir mi?
Doğalgaz piyasası ile ilgili yasa geçerse bunun Akenerji'ye etkisi/katkısı ne olur? Akenerji büyük bir doğalgaz kullanıcısı ve aynı zamanda yıllarca önce kurduğu bir doğalgaz ticaret şirketi var. Doğalgaz ticaretinden pay alabilir mi?
Dil aslandır, yatar eşikte...
devleti yönetenler yine bir şark kurnazlığı peşinde koşmazlarsa pay alabilir
geçmişte gaz ithal etmek isteyenlerin başına gelmeyen kalmadı.
botaşın neye göre fiyat belirlediğini, epdknın neresinden tavan fiyat uyguladığı belli değilken zor.
azami uzlaştırmayı bile ellerine yüzlerine bulaştırdılar, üreticiyi kimbilir neyle korkuttularsa bu süreçte kimsenin gıkı çıkmadı.
https://www.yenisafak.com/ekonomi/el...arligi-3744546Bakanı Fatih Dönmez, 21 bölgede faaliyet gösteren elektrik dağıtım şirketlerinin sahipleri ve üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi. Yapılan ilk toplantıda altyapı yatırımları, mevcut durum ve afet yönetimi teknik düzeyde ele alınırken, faturaları ilgilendiren ikinci esas toplantı ise şirket sahipleri ile gerçekleştirildi. Edinilen bilgilere göre, ilk toplantıda şirket genel müdürleri ve üst düzey yöneticiler de yer alırken, Dönmez ikinci toplantıyı sermaye sahipleri ile özel olarak yaptı.
eyvallah
bir defa şu kısıtlama benim midemi bulandırdı
"...usul ve esaslar dahilinde talepleri değerlendirerek ithalata müsaade edebilecek. Ancak bu hükümler, sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG), spot boru gazı ve sıkıştırılmış doğalgaz (CNG) ithalatı için uygulanmayacak."
Hatay Erzin'de doğalgaz santralimizin 10 km yanında LNG/fsru tesisi var... Doğalgaz ithalatı serbest. Lng ithalatı yasak...
Hatayda ya irandan gelen gazı kullanabiliyoruz, ya da Lng...
Rus gazı ucuz olsa ne olacak? batıdan doğuya gaz basamıyorsun, şebeken müsade etmiyor.
ticaretini yaparsın belki... fiziki teslim bu haliyle zor
Belki ihtiyatlı başlamak istemişlerdir ve kontrollü bir şekilde adım adım serbestiyi arttıracaklardır. Henüz işin çok başındayız...
Dil aslandır, yatar eşikte...
Haftalık ve günlük..
Günlükte 4.88 altına inmemesi güzel olacaktır. RSI ve MACD başlarını eğmişler güçsüz alışlar var.
Haftalık çok iyi RSI ve MACD yukarı yönlü alış pozisyonlarını koruyor.Budada 4,88 / 5.30 arasına sıkışmış halde. 5.30 üstünde güzelleşebilir.
2022 Faaliyet raporunu bulamadım. Yayınlandı mı? Yayınlanacak mı?
YTD.
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
memlekette önüne gelen enerjici, önüne gelen mütahit olunca...
sallayınca teknik analizciye denk gelmesi de normal oluyor
bizim iyi aile çocuğu tahtacı yine birilerine malı kaptırdı herhalde... inleyip duruyor
Sallayınca teknik analizciye çarpıyor diye banamı laf atıyorsunuz Sn.Siesta.
Yaşınızı veya eğitiminizi bilmem ama herkes söylediğine dikkat etsin lütfen.
Ytd.
Yer İmleri