sys şort devam, şelale isterük!
EREĞLİYİ, 30 yapar mıyız? 28-29 diyordum. 1 tele artırdım. Düşene bir tekme de benden..
Originally Posted by ABKA EREĞLİYİ, 30 yapar mıyız? 28-29 diyordum. 1 tele artırdım. Düşene bir tekme de benden.. Geri alım yapacak abey, okuman da mı yok... Şirket milyarlarca para ayırdı geri alıma...
Originally Posted by Ohac Geri alım yapacak abey, okuman da mı yok... Şirket milyarlarca para ayırdı geri alıma... xbnk/sanayide..hedef yukarı..yani endeks mesela %10 aşağı insin: EREGLİ %20 iner..xbnk %5 Geri alım...Ne zaman ,hangi aralıkta...100 tane soru var? Faiz artışı-resesyondan ilk önce emtia etkilenir..o fiyatlanıyor.
Mittal satıyor mu hala ereglide?
Originally Posted by ALPER Mittal satıyor mu hala ereglide? Bugün 10mln lot AK yatırım satışı mittaldir muhtemelen
Originally Posted by ABKA EREĞLİYİ, 30 yapar mıyız? 28-29 diyordum. 1 tele artırdım. Düşene bir tekme de benden.. Lönk tuşunu söktün mü klavyeden
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Lönk tuşunu söktün mü klavyeden her yöne çalışıyorum..Bu gün 2 posta döndüm ama elimde bir kebap parası kaldı.
Forum Rules
Yer İmleri