Sayfa 227/1009 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Başkan İstanbul'a giderken yolda kalmış çekici çağırmış. Akşama çekici fiyatlarını da öğreniriz. Arabanın garantisi km olarak bitmedi diye söylemişti yoksa serviste de öpecekler başkanımı.
    yıl veya km hangisi once dolarsa değil mi?

gerçi basganım sanzıman montesinden de yırtmıştı sanslıdır o

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku

Adam maliyeci denetmen hele bir hata yapsın şanzımanin on katını giydirir servise. Onun için başkana her yer Angara

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Atatürk’ün ve Erdoğan’ın sözlerini yan yana paylaşan aile hekimi açığa alındı

Eskişehir Odunpazarı ilçesi Alanönü Aile Sağlığı Merkezi'ndeki muayene odasının girişindeki lcd ekranda, Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz 1938' sözü ile AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Giderlerse gitsinler 2022' sözünü paylaşan Aile Hekimi Senem Keser, açığa alındı.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...lindi-7616526/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bunu demiş mi gerçekten merak ettim...

Erdoğan "Seçimler 14 Mayıs'ta, sonrasında herkese hak ettiği muameleyi yapacağız."

https://twitter.com/etkilihaber/stat...92607760150533
    evet şimdi deftere yazıyoruz zamanı gelince görüşürüz türünden bişeyler söyledi.

5.  Alıntı Originally Posted by parmenidesxenophanes Yazıyı Oku
    evet şimdi deftere yazıyoruz zamanı gelince görüşürüz türünden bişeyler söyledi.
    iddialı olmak iyidir ancak bu biraz fazla olmuş
    ytd..

6. Ette kriz kapıda. Hayaldi gerçek oldu Tak parti takar. Şap kriziyle et daha da zamlanacak diyorlar. Abooo. Et tüketimi kişi başı ortalama 2 yılda 14 kg dan 7 kg düşmüş bu sene 4 kg olursa öpelim başımıza koyalım bu skoru.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku

Garanti ekimde bitiyor. Km da 62.000 ikisindende kurtarıyorum. Arabayı bıraktım istanbula geldim yarın ikame araç verecekler.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ette kriz kapıda. Hayaldi gerçek oldu Tak parti takar. Şap kriziyle et daha da zamlanacak diyorlar. Abooo. Et tüketimi kişi başı ortalama 2 yılda 14 kg dan 7 kg düşmüş bu sene 4 kg olursa öpelim başımıza koyalım bu skoru.
    Ekmek yesinler. Gerçi zekayı köreltiyormuş ama bizde etle bile zeka geride kalıyor. Ekmeği suçlamaya gerek yok.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 227/1009 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •