Bence önce 30 endeks kağıtları gidiyor..Sonra sıra bizim küçüklere gelecek.Haftaya büyük temettüler hesaba giriyor sonra çemtaş harekete geçer.
Bence önce 30 endeks kağıtları gidiyor..Sonra sıra bizim küçüklere gelecek.Haftaya büyük temettüler hesaba giriyor sonra çemtaş harekete geçer.
Dansöz yine sahneye çıktı. Bakalım nasıl kıvrak hareketler sergileyecek.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol
Haftalıkta 56 üstü kapatabilirse iyi ama çıktığı yerde kalması çok nadirdir.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Kapatmadi 55 kapattı ama gene iyi bugüne göre.gerci pazartesi den itibaren gene verdiğini almaya başlarsa şaşırmayız.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacim şaşırtıcı oldu![]()
Sayın habala ketum cemtaş ı bilirsiniz bu konuda pek sır vermezşimdilik tek umudumuz faaliyet raporundaki Genel müdürün mesajındaki sözler ...Tekrar hatırlatmak için paylaşıyorum...ilk çeyrek bu umudumuza gösterge olur muhtemelen,süpriz bir başka haber gelmediği sürece
..."2023 yılı içindeki üretim ve satışlarda bir artış beklentisi ile denge çubuğunda çok iyi bir yıl
geçirebileceğimizi söyleyebiliriz.
2023 yılı için, yine katma değerli bir ürün olarak yapılan ısıl işlem tesislerinde tam kapasiteye yakın
çalışabilecek bir durumda olabileceğiz görünümündeyiz.
Otomotiv ve beyaz eşya sektörlerindeki canlılığın yılın ikinci yarısında tekrar başlayacağı yurt içi
çelik tüketimini destekleyeceğini ve bilhassa yurt içi çelik tüketimindeki artışın yılın ikinci yarısında
devam edeceğini öngörüyoruz.
Önce Çin’den başlayarak yeni yatırımlarda, çevrenin de dikkate alınarak, yüksek fırınlı entegre
tesisler yerine ark ocaklı tesisler şeklinde yapılması, hurdaya olan talebi dolayısıyla da fiyatını
arttırmaktadır.
2023’e girerken, çok zorlu bir yıla girdiğimizin farkındayız. Kısaca, 2023 yılının enerji dar boğazının
etkilerini ve talepleri bilememekle birlikte en kötü geçen yıl paralelinde olabileceğini tahmin ediyoruz."
Yer İmleri