Sayfa 753/1002 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Basta myfinans olmak uzere tum eski dostlara selamlar...
    Vaaaay, selamlar Web. Nasilsin dostum? Gruba hoş geldin, it's been a long time

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    hoşgeldin torpağım, cağını yirin.

3.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    hocam mevduat karşılığı değeriyle ne kastettiğinizi anlamadım: ) google'dan da bulamadım. bu işte aktif 5.yılım hala yeni birşeyler öğreniyoruz işte.
    Yani şu demek oluyor
    O getiriyi mevduat vermiş olsaydı mevduat faizi oranı ne olacaktı.
    Varsa mevduat stopajı falanda eklenip bulunan bir karşılık

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yani şu demek oluyor
    O getiriyi mevduat vermiş olsaydı mevduat faizi oranı ne olacaktı.
    Varsa mevduat stopajı falanda eklenip bulunan bir karşılık
    teşekkür ederim sayın myfinans. servetbey arkadaşın hesabı gayet mantıklı. bugün aylık %7 getiri görünüyor, yıllık faiz karşılığı %85 eder hakkaten de. dedim ya şu enflasyon ortamında yatırımcı sıfatı dahi alamayacak derecede amatör dayılar teyzeler için hayat kurtarıcı. bir nevi türkiye için fırsat bu re-pie şirketi. nazar değmesin. alternatif yokluğu ise işin insanı kaygılandıran tarafı.

5. Hoşgeldin ustad
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    teşekkür ederim sayın myfinans. servetbey arkadaşın hesabı gayet mantıklı. bugün aylık %7 getiri görünüyor, yıllık faiz karşılığı %85 eder hakkaten de. dedim ya şu enflasyon ortamında yatırımcı sıfatı dahi alamayacak derecede amatör dayılar teyzeler için hayat kurtarıcı. bir nevi türkiye için fırsat bu re-pie şirketi. nazar değmesin. alternatif yokluğu ise işin insanı kaygılandıran tarafı.
    TL bazlı fon bulunuyor ama asıl sıkıntı döviz bazlı fon bulmakta.
    Stopajı düştükten sonra hiç değilse ABD faiz oranı kadar getiri sağlayabilen fon yok memlekette.(Hisse dayanaklı olanlar hariç)

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    TL bazlı fon bulunuyor ama asıl sıkıntı döviz bazlı fon bulmakta.
    Stopajı düştükten sonra hiç değilse ABD faiz oranı kadar getiri sağlayabilen fon yok memlekette.(Hisse dayanaklı olanlar hariç)
    ya güzel kazandıran tl bazlı fon tabiki çok, benim param zaten onlarda. maharet kalp sağlığı hassas olan vatandaşa en az 1 yıl boyunca 45 derecelik düz çizgi grafikle sabit aylık %5 kazandırmakta: ) o da rpd dışında yok.(serbest ve özel fonlar hariç onları bilmiyorum)

döviz bazlılara gelince, rpd performansında bir fon amerikada bile yoktur tahminim etf olarak. dünya piyasaları berbat durumda. lira değer kaybetmedikçe ordan birkaç ay daha ekmek çıkmaz gibi bize malesef: (

8. Fon sahiplerini pek ilgilendirmesede yine de bilgi olarak bulunsun bir kenarda.
    Ama özellikle temettü alanlar dikkatli okusun.
    https://www.gib.gov.tr/sites/default...radirehber.pdf

Sayfa 753/1002 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •