Sayfa 399/678 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon
Arama sonucu : 5419 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Yahu kardeşim ben açık yazıyorum işte, tahtacı şirketten habersiz bi halt yapamaz. ASELSAN yatırımcısının tek kurtuluşu şu an iktidar değişimi. Adamalr şirketin içini hükümete yakın özel şirketler için boşalttı. Borsa fiyatının üzerine kabus gibi çökenler için bi halt yapmadı. Seyrediyor susuyor lar sadece. İstediği an atraksiyona giriyorlar ama. Deprem bölgesinde Haluk poz veriyor, fatihi emekli ediyor sırf ajandamızda geri alım var dedi diye. Baykarla beraber ne kadar alt yüklenici varsa iyi araştırılmalı zira aselsanın alması gerekenler oralara akıyor hunharca. Ali Babacan umarım yönetime gelir ve daha önce yaptığı açıklamayı hayata geçirir. Yoksa bunların akıllanacağı yok. Çok uyardık ama para gözlerini kör etti bunların malesef

2.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    Yahu kardeşim ben açık yazıyorum işte, tahtacı şirketten habersiz bi halt yapamaz. ASELSAN yatırımcısının tek kurtuluşu şu an iktidar değişimi. Adamalr şirketin içini hükümete yakın özel şirketler için boşalttı. Borsa fiyatının üzerine kabus gibi çökenler için bi halt yapmadı. Seyrediyor susuyor lar sadece. İstediği an atraksiyona giriyorlar ama. Deprem bölgesinde Haluk poz veriyor, fatihi emekli ediyor sırf ajandamızda geri alım var dedi diye. Baykarla beraber ne kadar alt yüklenici varsa iyi araştırılmalı zira aselsanın alması gerekenler oralara akıyor hunharca. Ali Babacan umarım yönetime gelir ve daha önce yaptığı açıklamayı hayata geçirir. Yoksa bunların akıllanacağı yok. Çok uyardık ama para gözlerini kör etti bunların malesef
    Geçen seneki genel kurul baya iyiydi. Çok itiraz tepki vardı. Bu sene online katılacağım.

Kar payı dağıtım kısmında 600 karakterden 2 soru.

Dilek temenni kısmında 600 karakterden 2 soru gereken soruları soracağım yeter artık.

Ptt online üzerinden eimza 3 yıllık 500 tl.
    Herkes alıp genel kurula katılsın tepkisini göstersin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Almışım 6 ay da * 3 görmüşüm şimdi tutup burada yönetim mi eleştireyim.3 yılda bunu zor yakaladığım hisse var. Yönetimi ya da Haluk Görgün ü eleştiren eleştirir buna da saygı duyarım. Ama adamı da tahta yapıcı yerine koymak olmaz.

Analiz yaparken kişiselleştirmeden bunu analiz içine katmalısınız. Pandemi zamanı TÜPRŞ da kendini hedge edemediği için eleştirmeye kalktım linç yedim. Bu eleştiriler KOÇ sabancı Oyak olunca bu kadar insafsız olmuyor. Kamu oldu mu illa şirket yönetimi üzerinden iktidara sallama aracı gibi kullanılıyor. Bu bence doğru bir yaklaşım değil.

Ben ASELS şirketinin gelişiminden memnunum daha iyi olmalımıydı olsa iyi olurdu tabii.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

ASELSAN kamu kuruluşu yönetimi ve hükşmeti değilse kimi eleştireceğim. Karşılaştırdığın şirketlerin yaırırmcısına geitirlrrine bak. Bist otuz kağıdı aselanaa bak sonrada. Çarpı üç dediğinde en alt ve en üst rakam ve şu andada o çarpı üç değil zaten.
    Şirket zarar etse üretmese anlarım susarım. Üretiyor satıyor yapıyor ama para kazanmıyor sorun burda. Peki parayı kim kazanıyor ? Reisin damadı ve daha bilmediğimiz alt yüklenici şirketler.
    ASELSAN ihracat yapamıyor ama birileri yüzde 98 yapıyor. Yahu ajandamızda geri alım var diyen fatihi apar topar şutladılar nasıl yönetimle alakalı değilmiş hisse fiyatı?
    Ak Parti'ye oy verdim ama bu işte en büyük vebalde hükümetin. Şu hisseye yatıorm yapan bir sürü insan bu hükümete gönül verdi ama kazığıda yedi. Temettü var mı, geri alım var mı, tek bir açıklama varmı ?
    Yatırımcı ilişkilerini aradık, sosyal medyada herkes haluka yazdı, gündem oldu baykar peki sonuç?
    Sustular ahlaksızlar hatta konuşana vatan haini muamelesi yaptılar utanmadan. Dediğim gibi olay tamamen yönetim ve hükümetin eseri, bşreysel olarak bakışım değişti bunlara bir çok insanında değişti. Fetö herkesi aptal yerine koyar malı götürür dü, bunlarda aynısını yapıyor şu an. İnşaallah sonları benzemez

5. https://www.youtube.com/watch?v=GgKbV-I16IQ

Sayın 1. Yavuzhan yavaş gel biraz.Sonra ereğlivari bir şey olur burada 2 tane kap düşer pardon demek zorunda kalırsın.

Bildiğim kadarıyla Haluk Jöle de kullanmıyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Öncelikle şu Bilal fza tipi YouTube kanallarını izleme bence. Uyduruk dediğim linkler tam olarak bunlar işte.
    İkinci olarak zaten bu yavaş geldiğim halim. Üçüncü olarak jöleyi kullanan tip şu an ekonomiden sorumlu gizli el,ne idüğü belirsiz adam, fikir alınan biri oldu. Son olarakta bahsettiğin kap haberleri küçük yatırımcı hisseden gidince gelecekse batsın o kaplar. Göndrecek adam ky yi korumak için konuşanı göndermez yada gitmeyin kalın şunlar şunlar geliyor der, depremde borsayı açanın kafa yapısı belli zaten.
    Art niyeti var bunların, ya anlamak istemiyorsun veya cidden anlayamıyorsun. Gönderdiğin video linkindeki elemanın videolarını izliyip paylaştığına göre, anlayamıyorsun şıkkı dominant gibi.

7. Benim anlamak istemek ya da anlaşılmak istemek gibi bir derdim yok. Anlamak isteyen Tuncay ya da Tunç izlesin.Benim için Bilal Fza onlardan 100 kat daha yararlı.

Napim Fox & Bloomberght izleyip bunalıma girip o kafa ile doğru yatırım kararı almaya mı çalışayım?

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Benim anlamak istemek ya da anlaşılmak istemek gibi bir derdim yok. Anlamak isteyen Tuncay ya da Tunç izlesin.Benim için Bilal Fza onlardan 100 kat daha yararlı.

Napim Fox & Bloomberght izleyip bunalıma girip o kafa ile doğru yatırım kararı almaya mı çalışayım?
    onlardan biri doları patlatıp borsayı düşüremedi bi türlü şimdide seçimden sonra yükselecek demeye başladı gerçi ötekini severim güzel bilanço analizi yapar diğerine sormak lazım dolar patlarsa borsa ne olur diye? neyse anlayan anlar YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR ŞAHSİ FİKİRLERİM .....

Sayfa 399/678 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •