Sayfa 238/1009 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    iş mi basganım yoksa gezinti mi?

çekiciyi servis mi karşılıyor kasko mu? gerisini servis halleder zaten size meşakkat olmuş sadece

geçmiş olsun tekrardan
    Gezi içim gitmiştik sapanca izmit arası cortladı araba. Yol yardımı aradım geldi aldı götürdüler. Ücretsiz. Zaten kasko var kaskoyuda arasam ücretsiz çektiriyorlar servise. Garanti kapsamında işler olduğu için kendileri çekti götürdüler yapınca haber verecekler. İkame araçta aldım. Yapılınca gidip alacağım.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    ciner'in habertürk'ünde bir süredir muhalif sesleri daha bir duymaya başlamıştık ama haber kanalı sonuçta belli seyircisi var. ancak aynı ciner'in show tv'sinde de ve özellikle "güldür güldür" gibi her kesimden yüksek rating alan programda bu konuşma yayınlanınca bir bildikleri vardır diye düşünüyor insan.

abbas yolcu anlaşılan..

.

Çok güzel konuşmuş, helal olsun...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

USDTTRY 19.61'i gördükten sonra 19.50...

1 USDT 1.00878 USD...

https://www.binance.com/tr/trade/USD...dark&type=spot

4. Niye böyleyiz diye kafamda sabaha kadar sorular oluştu. Bulduğum cevap insanların zeka eğitim ve yaşam biçimi yüzünden olduğuna kanaat getirdim. Bir karınca geçse ülkenin başına insanları görünce insanların çok obur olduğunu 12 buğday tanesinin yetebilecegini düşünür. Fil olsa insanların ne kadar az yiyen bir canlı olduğunu düşünür ve daha fazla yiyecek sunmayı düşünür. Her canlı kendi hayat bakışı yaşam biçimi zekasına göre bir plan yapar.

5. Kaç farklı Amerika var? Trump ı devirirken malzeme olarak kullanılan QANON daki Şaman görütünülü protestocuları içeriye polisin bizzat kendi eliyle alıp yerleştirdiği ve medyaya servis yapmak üzere fotoğrafladığı videolar sızdırıldı. Kafalar karışık.

https://twitter.com/greg_price11/sta...882805250?s=20

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Niye böyleyiz diye kafamda sabaha kadar sorular oluştu. Bulduğum cevap insanların zeka eğitim ve yaşam biçimi yüzünden olduğuna kanaat getirdim. Bir karınca geçse ülkenin başına insanları görünce insanların çok obur olduğunu 12 buğday tanesinin yetebilecegini düşünür. Fil olsa insanların ne kadar az yiyen bir canlı olduğunu düşünür ve daha fazla yiyecek sunmayı düşünür. Her canlı kendi hayat bakışı yaşam biçimi zekasına göre bir plan yapar.
    Bir yaşlı çift düşünün. Eğitim seviyesi okur yazar. Yılda üç paket makarna ve bulgur pilavı üç beş zeytin ve bir çatal ucu kadar peynir ile geçen beslenme alışkanlığı 10*20 yılda bir aldığı elbise ayakkabı ile giyim tarzı. TV deki haber vs ile geçen sosyal aktivite, çeyrek ekmek arası tavuk döner, pazar ve markette tane ile aldığı alış veriş tarzı imkanı varsa kaplıcaya giden tatil biçimi. Bu yaşlı çift yada kesim buradan bakarak çocuklu üniversite okuyan gezen tozan kitap okuyan sinemaya giden tatil yapan sofrasında tatlı meyve çorba ana yemek görmek isteyen insanlar hakkında karar veriyor fikir yürütüyor ve bunların lüks içinde müsrif olarak yaşadığını düşünüyor.

7. Aslında yapılan büyük yolsuzluklar ve şaibeler var. ABD de bankacılık sistemi bundan rahatsız olur. Ani nakit para çıkışlarından dolayı ABD de banka kurtarmaları gerekir.

Bu durum dediğin gibi gerçek Altın Gümüş ve soğuk cüzdan Bitcoin gibi banka bağlantısı olmayan bütün varlıklara talebi arttırır.

SVB chief sold $3.6 million in stock days before bank's failure; removed from San Francisco Fed's Board
    https://economictimes.indiatimes.com...w/98556703.cms

Silicon Valley Bank exec was Lehman Brothers CFO prior to 2008 collapse
    https://www.foxbusiness.com/economy/...-2008-collapse

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    SVB nın batışı tam bir demirbank batışı , hazine tahvilleri var değer kaybediyor falan yolsuzluk yok ihmal ve akılsızlık var ABD de sistem bir şekilde 1.8 milyar doları enjekte etmeliydi , bu olmadığından millet bankanın hissesini satıyor , hisseler düşünce panik olan halk parasını çekmeye geliyor ortada klasik ve basit bir döngü var .

Bankanın varlığı 200 mlyr usd vereceği 175 mlyr yani sistemin kendine yüksek faiz artışlariyla gol atması.

Demirbank batarken namusuyla insanlar ecewitt anlayamadı demişti hadi Ecevit anlamazdi bunun raporlarını değerlendiren denetim de anlamamış bir finansçidan dinledim.

Son olarak ABD bankaları mesela bofa yüzde 5 ekşi ile kapatmış cuma , ama Dow sadece yüzde 1 eksi yapmış , hazır basilani cekememisken bir de bu çıktı .

Bu kime yarar nihayetinde altin ve BTC ve Etherium a gibi geldi .İlk olarak koyin kere aşağı basılsa da .gibi geldi .

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Niye böyleyiz diye kafamda sabaha kadar sorular oluştu. Bulduğum cevap insanların zeka eğitim ve yaşam biçimi yüzünden olduğuna kanaat getirdim. Bir karınca geçse ülkenin başına insanları görünce insanların çok obur olduğunu 12 buğday tanesinin yetebilecegini düşünür. Fil olsa insanların ne kadar az yiyen bir canlı olduğunu düşünür ve daha fazla yiyecek sunmayı düşünür. Her canlı kendi hayat bakışı yaşam biçimi zekasına göre bir plan yapar.
    Turgut Özal’ın Havaalanında Karşılaştığı Erdal İnönü’ye “Erdal Bey Sizi Gören Ülkede Kıtlık Var Sanır†Dediği, Erdal İnönü’nün De “Aman Efendim Sizi Gören De Ülkedeki Kıtlık Nedenini Anlar†Yanıtını Verdiği RİVAYETİ

https://www.malumatfurus.org/turgut-...tlik-polemigi/

Sayfa 238/1009 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •