-

Originally Posted by
shorts
servetbey hocam.. gib.gov.tr den eurobond gelir beyanında "İradı Sağlayanın TC veya Vergi Kimlik No" kısmına ne yazıyoruz yahu? google'ladım bulamadım.
bu arada iradı sağlayanın ünvanına forumda daha önce paylaşılan bilgiye bakarak "tc. hazine müşteşarlığı" yazdım. doğrudur inşallah. doğru değilse de anlarlar herhalde artık o kadarını

Originally Posted by
Hasan.
11111111111 yazmıştım
şimdi servetbeyin geçen sene youtube a koyduğu videoya baktım. o da aynısını yapmış.. 11111111111 girmiş.
hayırlısı bakalım.
-

Originally Posted by
shorts
kabul etmiş miydi peki

Evet bi problem olmadı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
-
2022 icin ben sole buldum o gibi sitelerden (beyan edip kaydettigimde ilk ikisi gene siliniyor tuhaf...)
google ile aratinca bir kac buyuk site cikiyor zaten..
ihrac tarihi
US900123BJ84 12/01/2011
US900123AT75 14/01/2004
US900123CF53 29/01/2014
US900123CA66 15/01/2013
US900123BZ27 26/01/2012
US900123CJ75 14/04/2015
US900123CB40 16/04/2013
US900123CQ19 24/04/2018
US900123CW86 14/11/2019

Originally Posted by
duck wing duck
Beyanname sisteminin çok geliştirilmesi lazım. Günümüz şartlarında da zor değil aslında. Misal bende yatan kiralar bile otomatik çıkmıyor. Oysa 2-3 sene önce bazı bankalar için çıkıyordu.Toplantılarda bankalara asarız keseriz diyorları. Ama devlet bankalarının bildirmemesi de komik oluyor. Maliyede sanırım bakan değiştikçe ekiplerde değişiyor. Görüş ve odaklanan noktalarda değiştiğinden bazı şeylere yoğunlaşırken, daha önce önemli dedikleri konulara önemsiz bakabiliyorlar.
Ben listeki Eurobondlar için
https://www.luxse.com/security/US900123DD96/342752 bakmıştım diye hatırlıyorum. Bildiğiniz başka bir kaynak varsa (özellikle toplu liste şeklinde) paylaşırsanız sevinirim.
-
2000 liradan az vergi borcunuz varsa o aff olabilir. Eurobond olayinda ve diger vergilerde ise incelemeler 5 yil geriden geldigi icin eger cezali olursaniz okkali bir ceza ya ugramaniz olasi, banka gibi her turlu kontrol edilebilen ortamda bana bisi olmaz demek yurek ister
eski mesajlarda 200bin usd lik eurobond alip kupon vergisini bana ne beni mi bulcak bunlar diyen bir yigit vardi ama son durumu nedir bilmiyoruz
saygilarimla

Originally Posted by
Burak8753
Günaydın herkese daha önce yazıldı mı bilmiyorum fazla takip edemiyorum forumu. Vergi affı geldi ama gecmiş yıllarda eurobond faizi, eurobond alım satım kazancı, yabancı hisse alım satım kazancı gibi kazançları olup da beyanname vermeyenler bu aftan faydalanabilecekler mi? Haberlerden pek bir sey bulamadım da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Tesekkurler simdiden
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Gel dostum benim video da biraz anlatmis olmam lazim..

Originally Posted by
shorts
servetbey hocam.. gib.gov.tr den eurobond gelir beyanında "İradı Sağlayanın TC veya Vergi Kimlik No" kısmına ne yazıyoruz yahu? google'ladım bulamadım.
bu arada iradı sağlayanın ünvanına forumda daha önce paylaşılan bilgiye bakarak "tc. hazine müşteşarlığı" yazdım. doğrudur inşallah. doğru değilse de anlarlar herhalde artık o kadarını

-
he bakmissin...
bir sene sonra zaten bir once yazdiklarini baz alip sana gerekli alanlarini doldurmani talep ediyolar
ama ben itfa tarihlerini tekrar kontrol edip guncel ettim oysa sunun kodunu girsek net olacak

Originally Posted by
shorts
şimdi servetbeyin geçen sene youtube a koyduğu videoya baktım. o da aynısını yapmış.. 11111111111 girmiş.
hayırlısı bakalım.
-
Bu sene de verdik beyannameleri.
Kol gibi de vergi cikti masallah.
Umarim yol su elektrik olarak donmeye devam ederler.
Syg,
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri