Sayfa 36/60 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon
Arama sonucu : 480 madde; 281 - 288 arası.

Konu: PNLSN Panelsan Çatı Cephe Sis. San ve Tic A.Ş.

1. Geçen twettterde bi yazi okudum..hoşuma gitti...çok insan tanıyın..azını sevin..hiç birine güvenmeyin diye..)) guvenmeden nası olcek ya sahiden yada yalandan birine guvenmek zorundasiniz yoksa çişinizi bile yapamazsiniz bu dunyada..birde sevgi ve aşkin temelinde her bi bok vardir guvenmek yoktur..oylesine sever ve aşik olur insan ..ahahahahha bu sozleri alin borsaya uyarlayin..hadi ben kaçanzi...
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

2. Bi spikerin kurduğu her cümlede konteynır lafı geçer mi adam 50 tane cümle kurdu hepsinde konteynır dedi ama aslında cumhurbaşkanının Hatay a ziyaretini yapacağı konuşmayı anlatacaktı
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3. Şimdi cumhurbaşkanı başladı konteynır konteynır

4.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Şimdi cumhurbaşkanı başladı konteynır konteynır
    Sayin forumdasim bana sakın kızma emi, ama bir insan aksama kadar bal bal bal desin bal yemis olmuyorki...belkide bu yuzden olmasi gereken 100 lü fiyatlardan işlem gormuyor olabilirmi??? Akp ye yakin bir aile oldugu icin olabilirmi..seçim sonuçlarindan korkuyor olabilirlermi..bende bunlari dusunuyorum
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

5. Nedir AKP ye olan yakınlığı AKP ye iş mi yapıyor aldığı ihaleleri bitirdiği işleri AKP sayesinde mi alıyor yani AKP ye yakınlığı deyince bu ülkede öyle şirketler varki onlar düşünsün bence pasifik gibi en basitinden yani AKP ye yakınlık diyorsunda 50 milyon doların altındaki işler yakınlıktan sayılmıyor 2 milyon 3 milyon luk işleri mi söylüyorsunuz AKP ye yakın olan firma bir yıl boyunca çalışıp 1.174 milyarlık hasılat yapmaz

6. Bal deyince yenmiyor e ne yapalım kötüleyelim mi ne yapmak lazım şirketin son bir ayda açıkladığı iş ilişkilerini yazmayalım mı bunu geçensene açıkladığı iş ilişkileriyle kıyasını yapmayalım mı ki bu sadece sattığı kendi yapıp iş bitirdiği işlerde olmalı yoksa geçen sene açıkladığı iki tane iş kapı var ama 1.174 milyarlık hasılat var yani bu açıkladığı iş ilişkileri ekstradan olanlar şimdi biz bunları söyleyince sıkıntı ney anlamadım mesela söyliyeyim 1.ç karı şimdiye kadarki çeyreklik bazda en yüksek kar gelecek

7. AKP ye yakın olsaydı sadece devlet ihalelerini kazanan şirketlerin konteynır ihtiyacını karşılasaydı bu hasılat 2 3 çarpı olurdu işçi barakaları mutfak şantiye binaları felan en basit kalem

8. Bişey daha şu an devletten ihale alan mütahitler CHP gelince ihale alamaz diye düşüşünüyorsan çok büyük yanılgıdasın bence göreceksin açılan her ihaleyi alacaklar yine bu mütahitler

Sayfa 36/60 İlkİlk ... 26343536373846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •