istanbuldaki yıkılacak hastanelerin bahçelerinde idare etmek hiç olmazsa poliklinik için hızla konteyner a geçiliyor size birinçi agızdan söyliyim...
istanbuldaki yıkılacak hastanelerin bahçelerinde idare etmek hiç olmazsa poliklinik için hızla konteyner a geçiliyor size birinçi agızdan söyliyim...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
)) bence bmc
Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam
Sn Metehan okullarda da aynı sisteme gidebilirler gündüz vakti olacak Bi depremde evlat acısı yaşamamak için en basit yöntem hastaneyi yapıp yoğun bakımı ameliyathane koyuyorlarsa içine dersliğide yapabilirler
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
İstanbul kurtköyde 90 lı yıllarda 416 konutluk Bi işte çalıştım 90 öncesi yapılan tüm binalar incelensin derim
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
astor ilk çeyrek bilançoya daha çok var 53 tl..panelsana poliüretan satan kmpur 109 tl oda 3 çeyrek yok sadece iş beklentileri.panelsan 43,40 tl... maşallah 450 trilyonluk iş anlaşması yapmış..breh breh breh...
Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam
Gentaş werzalit gidiyor yahu inanabiliyormusunuz yapilacak binalatdan kapacagı kaplama werzalit poh pusuruktrn dolayi yillarin kaşalot kagidi gidiyor..yetisin a dostlar alfas gidiyor.. vinçci gidiyor vinçci..ahahahha...elin vinçcisi gidiyor...dap yapi gidiyor...astor gidiyor...460 milyon tl lik iş almiş panelsan konsamatris kati gibi saçini tariyor...izzeti şerefini bilancosunu panellerini.........min kaadi duruyor.....
Bu baskı normal degil kim mundar ediyor tattayı acaba...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri