Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7261 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by çulsuz Yazýyý Oku
    bilancoyu görünce tavana alýþ yolladým seans baþlamadan.baktým 91 gelmiþ.sonra ihlas bu strrt dedim 1 kademe üste verdim.yanýlmamýþým.
    Acemi yeni yatýrýmcý yapsa anlarým ama seni buralarda epey bir zamandýr tanýrým dolandýrýcý,soyguncu,vurguncu,hýrsýz ,harami baþý,yunan tohumu Kiriakos Miçotakis'i hala tanýyamamýþ ,bilememiþ olman beni üzdü ..Hep burada yazýyorum bu güvenilir,tekin olmayan,itibarsýz þahýs iblis'in öðrencisi ama ona bile pabucunu ters giydirmiþ biz insanoðluna neler yapmaz ki..Normalde bu þirketler baþka dürüst bir iþ insanýnda olsaydý bir kere borsada iþlem gören 6 þirketi deðilde en fazla 3 þirketi ve hisse baþý deðerleride 10 tl'den aþaðý olmazdý ki þirketinin gelirine kazancýna göre (ÝHGYO inþaat sektörü hissesi gibi) 15-20 tl olmamasý mümkün deðildir ..Ama bu dürüst olmayan,ahlaksýz,hayasýz,kötü niyetli,itibarsýz,din tacirinden asla iyi insanlýk adýna bir þey beklenemez þahsý ezberledik biliyoruz.. Þayet iyi ve dürüst bir iþ insaný olsaydý hem kar payý,temettü,bedelsiz verirdi hem insanlarýn ahýný almazdý hemde daima güvenilir itibarlý bir iþ insaný olarak anýlýrdý ...Kar açýklýyor hisselerin fiyatlarý düþüyor resmen dalga geçiyor insanlarý þoklayýp eziyet ediyor..Allah görür daðýný verir karýný bu gün olmazsa yarýn ..ytd..

2.  Alýntý Originally Posted by levoysalý horofira Yazýyý Oku
    Acemi yeni yatýrýmcý yapsa anlarým ama seni buralarda epey bir zamandýr tanýrým dolandýrýcý,soyguncu,vurguncu,hýrsýz ,harami baþý,yunan tohumu Kiriakos Miçotakis'i hala tanýyamamýþ ,bilememiþ olman beni üzdü ..Hep burada yazýyorum bu güvenilir,tekin olmayan,itibarsýz þahýs iblis'in öðrencisi ama ona bile pabucunu ters giydirmiþ biz insanoðluna neler yapmaz ki..Normalde bu þirketler baþka dürüst bir iþ insanýnda olsaydý bir kere borsada iþlem gören 6 þirketi deðilde en fazla 3 þirketi ve hisse baþý deðerleride 10 tl'den aþaðý olmazdý ki þirketinin gelirine kazancýna göre (ÝHGYO inþaat sektörü hissesi gibi) 15-20 tl olmamasý mümkün deðildir ..Ama bu dürüst olmayan,ahlaksýz,hayasýz,kötü niyetli,itibarsýz,din tacirinden asla iyi insanlýk adýna bir þey beklenemez þahsý ezberledik biliyoruz.. Þayet iyi ve dürüst bir iþ insaný olsaydý hem kar payý,temettü,bedelsiz verirdi hem insanlarýn ahýný almazdý hemde daima güvenilir itibarlý bir iþ insaný olarak anýlýrdý ...Kar açýklýyor hisselerin fiyatlarý düþüyor resmen dalga geçiyor insanlarý þoklayýp eziyet ediyor..Allah görür daðýný verir karýný bu gün olmazsa yarýn ..ytd..
    biraz parasýný alýyým dedim 91 aldým 95 banko dedim .92 zor kaçtým .1 tl üstünede atabilir.ama baþka senetmi yok.boþverrr.size bol kazançlar..y.t.d.

3.  Alýntý Originally Posted by çulsuz Yazýyý Oku
    biraz parasýný alýyým dedim 91 aldým 95 banko dedim .92 zor kaçtým .1 tl üstünede atabilir.ama baþka senetmi yok.boþverrr.size bol kazançlar..y.t.d.
    Kardeþim, lütfen beni yanlýþ anlamayýn ben daima yatýrýmcý kardeþlerimin yanýndayým keþke arzu ettiðin,dilediðin gibi olsaydý 3-5 tl ne kadarsa çorbaný çýkarabilseydin inþallah kazananlardan olursun..Bakmayýn bende ayný tuzaklara vurdum bu güne kadar uzun vade haricindeki elimdeki 3-5 krþ parayla elektrik,su,pazar vb giderlerimize katký amacýyla ama her fýrsatta zalim müco'nun kirli dudaklarýna maruz kaldým yani öptü beni pirince giderken evdeki bulgurdan da olduk vesselam Hakkýnýzda ve hakkýmýzda her þey hayýrlý olur inþallah..Allah,bereketli kazanç nasip eylesin..

Alýntý Originally Posted by çulsuz Yazýyý Oku
    biraz parasýný alýyým dedim 91 aldým 95 banko dedim .92 zor kaçtým .
    Kaçmasan iyiydi. Ýhlas bu bilanço ile buralarda kalmamalý...
    Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!

5.  Alýntý Originally Posted by çaðrbey Yazýyý Oku
    Kaçmasan iyiydi. Ýhlas bu bilanço ile buralarda kalmamalý...
    88 biraz aldým

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •