Sayfa 187/1011 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    muharrem ve Sinan'da o para var mı? bir de bunların grubu olmadığı için 100 bin imza toplamaları lazım.
    Gonya da bir abi belediye başkanı adayı oldu serveti gitti kazanamadı ama siyaset bu. Kumardan beter hastalık.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Cücük kadar sermayem ile 10 kaplan gücündeki palaya karşı vuruşuyorum dayucuğum, yinede uyarın için teşekkür ederim, bi elimde krem öbür elimde balta yin mi yimen mi stayle
    Krem ne işe yarıyor ki. Nerene sürüyorsun.

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    muharrem ve Sinan'da o para var mı? bir de bunların grubu olmadığı için 100 bin imza toplamaları lazım.
    muharremin parayı tamamlayacak adamlar var
    bir halt olacağı yok.

bu arada urfada balıklı göl taşmış balık kalmamış gölde
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    muharremin parayı tamamlayacak adamlar var
    evet bende tam onu diyecektim. onun parasını zaten birileri yatırır hemen ;)
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Nereden buluyorsun bu öngörüleri merak ediyorum... Sabiti anlarım da indireceğini yazanın niyeti farklıdır...

"Swap işlemcilerinin Fed’in gelecek hafta faiz artıracağına dair fiyatlamaları yeniden yükseldi."

https://www.bloomberght.com/kuresel-...isiyor-2326959
    Piyasa faiz artmayacak diye artı....iyi takip et

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    mümkün değil
    nomur deniz hocadaki verilerden habersiz mi
    adamlaru-ın tüm verileri faiz arttırımına işaret ediyor.
    şu bankacılık vakasından sonra 50 değilde 25 yapacakalrı konuşuluyor
    sabit kalabilir diyenler azınlıkta
    İndirim bence de mümkün değil. Çünkü indirirlerse birincisi "Noluyor ya, sorunlar sandığımızdan büyük galiba?" diye panik yaratır, ikincisi FED'in kredibilitesi açısından çok yaralayıcı olur.

Bir ihtimal pas geçer, ama bence de dediğin gibi 25 bps artırır.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Ankara da ki kira fiyatlarından haberiniz var mı korkunç seviye de ayrıca ev yok !!! su an ekonomik açıdan seçim var diye her sey gullık gülistanlık gidecek tezimi iptal ediyorum o acıdan borsa da bana göre 3700 dahi olur cok ciddiyim !!! ayrica kredi faizleri de inmiyor aksine cıkıyor yahu mamak akdere de 2+1 kot 2 daireye 6500 tl yazmıslar orası lüks bile degil bunu 6000 tl alan emekli mi ödesin yoksa 12 bin tl alan memur mu ve ya 8500 alan asgari ücretli mi !!! insanları azcik vicdana cagırıyorum !!!

Sayfa 187/1011 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •