Sayfa 48/87 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon
Arama sonucu : 696 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Serbest Yatırım Fonları I

1.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    peki 1 milyona ulaşıp hesap açtıktan sonra ilgili tutarın altına düşüldüğünde tekrar niteliksiz yatırımcı mı oluyoruz? yoksa o gün açtıktan sonra ne olursa olsun nitelikli olmaya devam mı ediyoruz? bunu sormamın sebebi, yakında bir milyon limitinin yükseltilebileceğine dair bazı söylentiler duymamdandır. ilgili meblağa yakın bir birikimim var. şayet o gün için geçerliyse bir şekilde bir milyona tamamlayıp ömür boyu nitelikli yatırımcı olsam diye düşünüyorum, teşekkürler
    Belirtilen limitin altına düşerseniz bunu da beyan etme mecburiyetiniz var. Bankanın da bunu kontrol etme yükümlülüğü var.

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Bugun ilk RTH lari elde ettim yarin icin de bir miktar emir vermistim gelecekler....
    RTH konusunu açıklar mısınız? Topic'de yeniyim de. Tefas'ın sitesinde geçmişi yok - yeni. Neden bu kadar revaçta burada?

Yeni fon lari seviyoruz. ilk biz alalim ve faydalanalim istiyoruz ondan dostuma

Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    RTH konusunu açıklar mısınız? Topic'de yeniyim de. Tefas'ın sitesinde geçmişi yok - yeni. Neden bu kadar revaçta burada?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Yeni fon lari seviyoruz. ilk biz alalim ve faydalanalim istiyoruz ondan dostuma
    Teşekkür Ederim Servet Bey.

5. Piyasaya yeni çıkmış/çıkacak fonların,özellikle serbest fonların takibini nereden yapabiliriz.

Fon karsilastirma yapiyorsunuz bir haftalik tarih araligi secip getirilere bakiyorsunuz, deger ciktiginda anliyorsunuz ki yeni bir fon isleme acilmis..

Ek bilgi ... aylik 3aylik olarak karsilastirdiginiz da o fonlar gorunmez...

Alıntı Originally Posted by ibrahim Yazıyı Oku
    Piyasaya yeni çıkmış/çıkacak fonların,özellikle serbest fonların takibini nereden yapabiliriz.

7. Yaklaşık 12000$ ve ağustos ayı vadeli olacak şekilde hangi fonu tercih edersiniz.

Benim EUZ garanti nin euro fonu iki gundur dusuyo ve getiriler nerede ise sifirlanacak ama bekliyorum tabi.. Diger tarafta NBZ ise getiri ye devam ediyor ona simsiki sarildim...

NBZ de gune bagli olarak 3.59% ile 8.65% civarinda mevduat karsiligi getiri var
    Neyi sececegine senin karar vermen gerekir dostum..
    TEFAS ekran yada cep telefonu yada web te bak incele kararini sen ver hangi fonu sececek isen
     Alıntı Originally Posted by ibrahim Yazıyı Oku
    Yaklaşık 12000$ ve ağustos ayı vadeli olacak şekilde hangi fonu tercih edersiniz.

Sayfa 48/87 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •