bozkurt 2 kilo altını piyasaya verince altının önü açıldı satsın diye bekliyorlarmış
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 bozkurt 2 kilo altını piyasaya verince altının önü açıldı satsın diye bekliyorlarmış Kaç aydır hamal gibi taşıyordum başkanım, verdim kurtuldum, alanda kazansın
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Kaç aydır hamal gibi taşıyordum başkanım, verdim kurtuldum, alanda kazansın senin altınları ayşe teyze ve ali abi aldı çomalak otomotiv adına
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by *Bozkurt Kaç aydır hamal gibi taşıyordum başkanım, verdim kurtuldum, alanda kazansın Cidden altın taşıyordun ve bu ortamda sattın mı? Eğer ciddiysen boşa trade etmişsin yıllarca...
Originally Posted by Ohac Cidden altın taşıyordun ve bu ortamda sattın mı? Eğer ciddiysen boşa trade etmişsin yıllarca... Aynen üüüle caho, fakir geldik fasfakir gidicez Originally Posted by *Bozkurt Borsa ralliye devam ediyor, biz treni kaçırdık malesef, hayırlısı olsun. Sepetime bugün 1.020 den gram altın aldım. 19.08.2022
Originally Posted by *Bozkurt Aynen üüüle caho, fakir geldik fasfakir gidicez Hamallığını yaptın bari kaymağını yiyeydin...
Originally Posted by Ohac Hamallığını yaptın bari kaymağını yiyeydin... Ev alacam, daha çok kazandırıyor
Forum Rules
Yer İmleri