Originally Posted by Ohac Cidden altın taşıyordun ve bu ortamda sattın mı? Eğer ciddiysen boşa trade etmişsin yıllarca... Aynen üüüle caho, fakir geldik fasfakir gidicez Originally Posted by *Bozkurt Borsa ralliye devam ediyor, biz treni kaçırdık malesef, hayırlısı olsun. Sepetime bugün 1.020 den gram altın aldım. 19.08.2022
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by ayhan53 bence birazdan bankalara kayarlar helede şu isviçre bankası işi ciddileşirse Bence kral çıplak başkanım... Çıplak diyecek masumu bekliyoruz...
Originally Posted by *Bozkurt Aynen üüüle caho, fakir geldik fasfakir gidicez Hamallığını yaptın bari kaymağını yiyeydin...
Altın ons bazlı zirvesini bu hafta bile kırabilir...
Batmazlar, batı finansal sistemi kamulaştırılır..
Memento mori
SPOT, en iyi alıcı TEB in yarısı SAHOL alışı, en iyi satıcı Ak Yatırım ın yarısı AKBNK satışı,
Originally Posted by Ohac Hamallığını yaptın bari kaymağını yiyeydin... Ev alacam, daha çok kazandırıyor
Originally Posted by ALPER Kozalı verdim gitti. Allah bereket versin. O degil de cs elindeki mali vermeye kalkarsa ne olur? O mallar CS'in değildir, yabancı fonlara aracılık ediyordur sadece.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Forum Rules
Yer İmleri