Gider gibi yapıyor yine gitmiyor. Uleyynn
Gider gibi yapıyor yine gitmiyor. Uleyynn
Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam
Konteynir konteynir konteynir deyip duruyorlarmiş...konteynir pandemideki maske gibi yok satıyormmuş...aldiği islerin tutari 460 milyon tl imiş..ruhu ervahini....yim ben bu hissenin
Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam
Amg kaaadiiiiiii
Adamin biri lokantaya gitmiş 5 liralik mercimek istemiş...çorbadan temizlik bezi çikmiş..garsona gostermiş..garsonda ne cikmasini bekliyordunuz beyfendi tskim elbisemi ciksin 5 tl ye..analsan...
Dizlerimin bağı çözüldü, elim sat tuşunda bekliyorum.
ahahahahah
YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Anlaştıkmı ?? Zaten borsadan hiç anlamıyorum zarar edebilirsiniz.
Yer İmleri