Sayfa 275/1009 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Aklım da kaldığı kadarı ile GIRGIR SSCB karikatür dergisi KROKODIL'den sonra Dünyada en çok satan 2. karikatür dergisiydi, FIRT'da fena satmazdı.
    ABDde mad var

2. Viopta dolar vadelileri spot dolardan daha çok artıyor, özellikle mayıs ve sonraki vadelerde son günlerde yüksek işlem hacmi var. Dolarda bir hareketlilik bekleniyor önümüzde demek ki

3.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Viopta dolar vadelileri spot dolardan daha çok artıyor, özellikle mayıs ve sonraki vadelerde son günlerde yüksek işlem hacmi var. Dolarda bir hareketlilik bekleniyor önümüzde demek ki
    Gözler ECB 'de haydi bakalım

korkak alıştırmayın elinizi.

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Gözler ECB 'de haydi bakalım

korkak alıştırmayın elinizi.
    vay babaynın 50 baz puan dan vaz geçmemişler

suisse baskısına rağmen

5. EGEDUK ustadım yetiş camdaki kız kurtulacak sanırım cemilin elinden.

bakalım asiye nasıl kurtulucak.

6. arkadaslar aramizda dr vardi sanirim.

Bugün yıllardır çok dışarı çıkmış olan 20 yaş dişimi çektirdim ve dr antibiyotik yazdı çekim sonrası.herhangi bir apse vs durumum yoktu öncesinde de, normal bir çekim oldu yani.

internette bu konuda yeterli bilgi yok ne yazık ki.

bağırsak konusunda yıllardır sorun yaşadım 2 kez kolonoskopi oldum vs.hekimim gerçekten gerekli durumlarda ilaç içmelisin, özellikle antibiyotik konusunda dikkat et demişti.

bu durumda diş çekimi sonrası antibiyotik kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    EGEDUK ustadım yetiş camdaki kız kurtulacak sanırım cemilin elinden.

bakalım asiye nasıl kurtulucak.
    Yok buna rağmen sıkıştı kaldı camda.

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    arkadaslar aramizda dr vardi sanirim.

Bugün yıllardır çok dışarı çıkmış olan 20 yaş dişimi çektirdim ve dr antibiyotik yazdı çekim sonrası.herhangi bir apse vs durumum yoktu öncesinde de, normal bir çekim oldu yani.

internette bu konuda yeterli bilgi yok ne yazık ki.

bağırsak konusunda yıllardır sorun yaşadım 2 kez kolonoskopi oldum vs.hekimim gerçekten gerekli durumlarda ilaç içmelisin, özellikle antibiyotik konusunda dikkat et demişti.

bu durumda diş çekimi sonrası antibiyotik kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Açık yaradan enfeksiyon kapmasın diye veriyorlar kimsenin kullanma diyebileceğini sanmıyorum Dr olmasam da

Sayfa 275/1009 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •