Originally Posted by ariston Büyük bankalar ihtiyaç kredilerinde faizi artırmış. Krediniz hazır vs SMS'ler geliyordu geçen haftalarda 1,80 den bu hafta 2,44 e çıkmış gibi. Garanti 3,50 diyor
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu arada yeni SASA-HEKTS ikilisi ALFAS-ASTOR olacak gibi duruyor.
Originally Posted by cash_is_king Bu arada yeni SASA-HEKTS ikilisi ALFAS-ASTOR olacak gibi duruyor. astor kesinlikle 100 diyecek
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 astor kesinlikle 100 diyecek Başkan alırım bak
Yazdıklarımı üzerine alınma Hiç biri sana değil.
Originally Posted by ENGRANDMASTER Başkan alırım bak şu and açevremd ekim varsa sürekli astor alıyorlar. bu ğaıdı sadece çevremdekiler 100 e götürür
Originally Posted by ayhan53 şu and açevremd ekim varsa sürekli astor alıyorlar. bu ğaıdı sadece çevremdekiler 100 e götürür Q aib bi şekilde esas kar yazmış. Nasıl olmuş anlamadım.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by ayhan53 şu and açevremd ekim varsa sürekli astor alıyorlar. bu ğaıdı sadece çevremdekiler 100 e götürür Ben okuyana kadar tavan olmuş. Senin enişte de alıyosa yarın ben de kapacam üç- beş.
Originally Posted by ENGRANDMASTER Ben okuyana kadar tavan olmuş. Senin enişte de alıyosa yarın ben de kapacam üç- beş. pazartesiye kadar bekle enişte maçkolik kontrolmatik gibi tuıhaf şeylerde dolanıyor
Forum Rules
Yer İmleri