Sayfa 280/1011 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Ons zurnanın zırt dediği yerlere geldi.
    2020 yi aşar da tutunursa hikaye değişir.
    2600 hedefimi devreye alırım.
    Benim şahsi gözlemim bir mal tarihi zirvesini delerse yüzde 30 kadar daha gidiyor.
    2600 ü böyle hesapladım.
    Daha önce de denedi 2 binleri ama çok zayıftı hareket.
    Bu sefer iyi alıyorlar.
    Bu hafta fed var. Altin dusebilir. Yukselmesi yavaslayacaktir. Fed baskani kongrede yaptigi sunumdaki gibi hareket ederse altin duser. Ama banka olaylarindan dolayi biraz yumusak bir mesaj verirse ki hic sanmiyorum altin o zaman 2000 i gecer. Çıkış hızlı oldu, düşüş te hizli olabilir.

2. Altın gümüş diyoruz 2-3 haftadır Şimdi jetonlar düştü...

Amerika ve Avrupa'da olan biteni yazan çizen yok... Forum garip bir hal aldı...

Üç beş trolde böylesi bir rallide altın sattım, gümüş şortluyorum diyor...

Neyse cezalıydım abka yüzünden foruma pek girmedim, hayırlısı olmuş...

PENTA isimli bi kağıt..21 haftadır düşüyormuş..
    HEKTAS vadeliyi 38 de geçen hafta bırakmıştım,30 a gelmiş.
    ODAŞ almıştım geçen hafta senet..8.00 TLden....7.13
    TKFEN haftalık kayıp %13.5

senetler vahim

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    PENTA isimli bi kağıt..21 haftadır düşüyormuş..
    HEKTAS vadeliyi 38 de geçen hafta bırakmıştım,30 a gelmiş.
    ODAŞ almıştım geçen hafta senet..8.00 TLden....7.13
    TKFEN haftalık kayıp %13.5

senetler vahim
    Kagit onerisi olarak alma ama astor
    mart ayinda tum araci kurumlara en cok kazandiran kagit olmus. Tavandan tabana gecerse izlenmeli ve mutlaka elde tutulmali.Birde akfas ve sdttr var bu kagitlarda izlenmeli ve alim icin uygun zaman beklenmeli. Ha bunlar zaten ucmus kagitlar dersen, burasi borsa derim trende gore hareket etmek lazim. Ben Astorun 100 u gececeginden eminim en gec nisan sonu.Bu kagitlarin hic biri elimde yok, ben de krdmd vardi, gubre vardi,isctr var ama bu kagitlar ya dusuyor ya cok az gidiyor. Bu da beni sinir ediyor. Kagit avcisi olacagiz yoksa borsa kurbani oluruz.

Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    mart ayinda tum araci kurumlara en cok kazandiran kagit olmus. Tavandan tabana gecerse izlenmeli ve mutlaka elde tutulmali.Birde akfas ve sdttr var bu kagitlarda izlenmeli ve alim icin uygun zaman beklenmeli. Ha bunlar zaten ucmus kagitlar dersen, burasi borsa derim trende gore hareket etmek lazim. Ben Astorun 100 u gececeginden eminim en gec nisan sonu.Bu kagitlarin hic biri elimde yok, ben de krdmd vardi, gubre vardi,isctr var ama bu kagitlar ya dusuyor ya cok az gidiyor. Bu da beni sinir ediyor. Kagit avcisi olacagiz yoksa borsa kurbani oluruz.
    doğrudur..100 e götürürler..
    sonra da 20 ye.. ne olduğu bilinmeyen kağıtlar..ver gazı modu ..

6.  Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    100 ü geçerse piyasa değeri baktım 5 Mlyr Usd geçiyor.
    Sahol 4.5 M.
    Dikkat et hocam av olma.
    Tabi ki geçebilir , uçadabilir. Bu hafta ertelenmiş vergi gelirlerini çıkınca leş bilançoya sahip meşhur kağıt bilançoya pozitif tepki veriyordu. Herşey olabilir. Neydi, YTD.

TAI'de çalışan bir arkadaşımın evladı var.
    Geçen hafta Bursa'ya gelmişti.

Depremden önce yerli Uçak şovunu yapacaklardı ama şartlar değişince ertelediler,demişti..

Sanırım bu haftadan itibaren Milli Uçak haber bombardımanı ile, seçmene extra akp manipülasyonu
    tüm kanallarda olacak..

Motorlar ABD yapımı, uçağın TAİ'de kalkıştan sorumlu teknisyen/mühendisler ..İngiliz menşeili..!!

BAYRAKTAR ile ilgili duyduklarımı da seçimlerden sonra yazarız..

HATAY depremi sonrasını drone çekim ile izlemiştim..
    Üstten bakıldığında şehirde oldukça fazla binanın ayakta kaldığı hissi vermişti.

Bir vatandaş
    cadde cadde,sokak sokak araba ile dolaşmış, binaları çekmiş.
    36 dakikalık çekimde sağlam bina onda 1 bir falan..

Çok zor günler hataylılar için.
    https://www.youtube.com/watch?v=uwA8hCdjBXs

Sayfa 280/1011 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •