Sayfa 609/655 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619 ... SonSon
Arama sonucu : 5236 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Sulandırma yapmışlardır.
    Bilgi için linkleri okuyunuz/seyrediniz.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1121697
    https://www.youtube.com/watch?v=sM58X_o_W0s
    Yazdığım da sermayeye bakmamıştım. Bende iş bankası kullanıyorum. Gözüken 5.2 milyar yani sorun yok.

2.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Yazdığım da sermayeye bakmamıştım. Bende iş bankası kullanıyorum. Gözüken 5.2 milyar yani sorun yok.
    sN.nİKRECE.dÜN AKŞAM FARKLIYDI...şİMDİ BAKTIM,tEKRAR ESKİYE 5.200 E DÜŞÜRMÜŞLER.çOK İLGİNÇ....

Akbank , Sabancı ve Çimsa'da Ak yatırımdan özel emir işlemleri..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

AKBNK aylık takas, Yatırım Fonu alışı dikkat çekici olmuş,

5. Yatırım fonlarına geçen 52 milyon hisse Akbank portföyden. Büyük ihtimalle ortak satışı olabilir. Akbank yaklaşık bir aydır çok zayıf performans gösteriyor. Belki temettü yaklaştıkça diğer bankalardan pozitif yönde ayrışabilir.

6. Böyle bir fiyatlamanın hiç bir mantıklı açıklaması yok. Bankalar arasında fk ve pd/dd olarak en ucuz banka. Bunu haketmiyor. Ayrıca temettü verimliliği açısındanda en iyi banka olmasına rağmen

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    Akbank, kriptoya Ak Yatırım’la girdi

https://www.dunya.com/kose-yazisi/ak...a-girdi/688694

"Türkiye’de hızla büyüyen kripto para platformlarına bir dev daha katılıyor. Akbank’ın yüzde 100 iştiraki olan Ak Yatırım, kripto platformu Stablex’in ana hissedarı olmak için resmi kurumlara başvurdu.

Yatırımcıların son yıllardaki gözdesi kripto paraya bir dev daha adım attı. Akbank’ın yüzde 100 hisselerinin sahibi olan iştiraklerinden Ak Yatırım, Türkiye’nin son dönemde hızlı büyüyen kripto para alım-satım platformlarından Stablex’e ortak olmak için resmi adımı attı.

Geçen yıldan bu yana görüşmeler yürüten taraflar anlaşırsa ve resmi onaylar çıkarsa Ak Yatırım Menkul Değerler, Stablex Bilişim Teknoloji A.Ş.'nin çoğunluk hisselerini devralacak ve ana kontrolü yönetecek. 2020 Mayıs ayında Jihad Shannak tarafından kurulan ve sermayesi 7.6 milyon TL olan İstanbul merkezli Stablex, Türk Lirası’yla kripto para alım satım işlemlerine aracılık ediyor.

Şirketin kurucusu Jihad Shannak, Dubai merkezli Orion Investment’in Türkiye iştiraki Orion Investment Menkul Değerler A.Ş. ve Noor Capital Market Menkul Değerler A.Ş’de üst düzey yöneticilik yapmıştı.

Blockchain ve kripto para analiz şirketi Chainalysis “2022 Kripto paranın Coğrafyası” raporuna göre Türkiye bu alanda dünyanın en güçlü ülkelerin den biri. Bazı kaynaklara göre ilk 5’te yer alan Türkiye, Chainalysis’in Küresel Kripto Uyarlama Endeksi’ne göre 154 ülke arasında 12’nci sırada bulunuyor.

Chainalysis raporuna göre, Türkiye'de ortalama günlük kripto para işlem hacmi 533 milyon dolar. Stablex ve Akbank ilk kez geçen yıl Ağustos ayında görüşmeye başlamıştı. Stablex’in CEO’luk koltuğunda oturan Turgut Güney, Akbank’ta 2011 ve 2017 yılları arasında Akbank Teknoloji ve Operasyon Genel Müdür Yardımcılığı (COO) görevini üstlenmişti."

-dünya-
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

8. Arkadaşlar Akbankın nakit temettü tarihi bellimi

Sayfa 609/655 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •