Çok kötü kapattı seansı düzeltiyor grafikteneyse piyasa alsın bakalım gazını bende zaman çok zaten beklerim.
Çok kötü kapattı seansı düzeltiyor grafikteneyse piyasa alsın bakalım gazını bende zaman çok zaten beklerim.
Umarım normal düzeltmedir eğer baskıysa benden tek lot alamazlar.Piyasa düzelsin hissede baskı olup olmadığı ortaya çıkacaktır şuan belirsiz durum piyasadan dolayı.
15 şubat İş bank kapanış 10,47 Bist 100 kapanış 4,950 bugün kapanış Bist 100 4,975 Xbank kapanış 15 şubat 4053 şuan 4,706 burada banka endeksinde sıkıntı yok sıkıntı diğer sektörlerde İş bank bugün kapanış 14 banka endeksi daha yolun başında. Ayrıca 15 şubat tarihine önümüzdeki yıllarda teknikçiler bakacaklardır.
Hoca hayırdır senin buralarda ne işin var yolunu mu şaşırdın. Bak burası senin ufak lotlar ile kaldır indir yaptığın ya da topiğinde şov yaptığın yerlere benzemez. Sonra Lunar beni uyarmadın deme.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bana yazdınız yazıyı olmadı denizde damla değiliz be hocam iyi hatırla 15 şubatı sadece görüşlerimi yazdım borsa ve xbank endeksiyle ilgili doğrudur yada yanlıştır belli olur ayrıca yarında İş bank yarın tepki yükselişi başarıdır dedim çok kötü kapanış yaptı şuan için bir cacık olmaz yazdım nedenlerini net yazdım zaten.Siz yazın ben okurum düşüncelerinizi.
Yok size yazmadım. Nickinde hoca olana yazdım.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri