Sayfa 130/302 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon
Arama sonucu : 2414 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

1. bana göre, şuan en büyük beklenti kayıtlı sermaye tavanı artırımı sonrası yüksek bedelsiz sermaye artırımı yapması. şirketi tanıyan ve yaptığı iş ve anlaşmaları bilen çok kimse yok gibi geldi bende dahil. bedelsiz beklentisi için şuan satan pek yok fakat illa genel kurula sermaye tavanı artırımını onaylatıp bedelsiz sonraya kalırsa ki ihtimal dahilinde o zaman fiyatta düşüş olacaktır diye düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by kaancan60 Yazıyı Oku
    bana göre, şuan en büyük beklenti kayıtlı sermaye tavanı artırımı sonrası yüksek bedelsiz sermaye artırımı yapması. şirketi tanıyan ve yaptığı iş ve anlaşmaları bilen çok kimse yok gibi geldi bende dahil. Bedelsiz beklentisi için şuan satan pek yok fakat illa genel kurula sermaye tavanı artırımını onaylatıp bedelsiz sonraya kalırsa ki ihtimal dahilinde o zaman fiyatta düşüş olacaktır diye düşünüyorum.
    zaten sürekli düşüyor, hayırlısı

3.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    çok abartı olmuş sağlam durduk diyelim.
    Endeks izin verirse 1-2 güne bi hareket gelebilir sanki
    bende tepki bekliyorum bu beklentiyle ama bir türlü gelmiyor, sn mercek2 haklı olabilir işler hazirana mı kalıyor, hayırlısı yinede arada tepki versede çok düşmese

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,472
    Ne nazlı bu Helga
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5. Freni n fireni tutmaz oldu daha ne kadar salacak endeks bir düşüyor bu üç düşüyor

6. Yine içinden gecmisler kagidinn.. su beklenti olmasa ; 45 kat demese. Gecen hafta en azjndan yarisini borsadan cekmjs olurdum. Beklenti sebebiyle dokunamiyoruz da hakkimizda hayirlisi

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

7. Umarım herkesin beklentisine göre tez zamanda karşılık verir kayıtlı sermayeyi 2027 sonuna kadar çıkaracağım der hepsini bir defada yaparmı yaparsa ne zaman yapar belli değil zamanla bekleyip göreceğiz

8. fren için ilk yorumumu yapayım, kendime göre küçük portföyümün tamamıyla frendeyim,
    frenin sermaye artırımı yapacağını TAHMİN ediyorum,
    sermaye artırımı beklentim olmasa bu çoooook aşırı pahalı ve çoooook sığ hisseyi asla almazdım,
    temettü vermemesi, gk gündemi ilamını yapmamış olması, sermaye tavanını yükseltmiş olması, bedelsiz beklentisi olan şirketler içerisinde freni ön plana çıkarıyor, beklentimi yükseltiyor,
    ama kafamda şöyle bir soru işareti de beliriyor, gk da sermaye artırımı yapacağı için gk gündemi kapını geciktiriyor desem, sermaye artırımı için bu kadar uzuuuun süren işlemlere gerek yok ki,
    aceba gk da sermaye artırımı haricinde farklı bir şeyler de mi olacak ,
    benim bu yazdıklarım sadece tecrübelerim ışığında yaptığım tahminlerdir, beyin jimnastiğidir,
    hayırlısı bakalım.

Sayfa 130/302 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •