Sayfa 6/23 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
Arama sonucu : 179 madde; 41 - 48 arası.

Konu: EKSUN - Eksun Gıda Tarım San.ve Tic A.Ş.

1. gençler çorba parası niyetine katıldıysa satır arası bir yere hedef fiyatını iliştirdim
    aç gözlü olanı bu piyasa yer, kendinize iyi bakın

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    İzahnamede yazdığı gibi ilk gün isteyenlere 1 lot fazla dağıtım olacaktı, ilk gün talep de bulunanlara 10, diğer gün isteyenlere 9 lot gelmiş,
    Ben ilk gün talepte bulundum maalesef 9 lot geldi anlamadım

3. Son gün 60 lot istedim ,bana da10 lot geldi .Ne zaman gong yapıyor belli mi ?

Alıntı Originally Posted by koz42 Yazıyı Oku
    Ben ilk gün talepte bulundum maalesef 9 lot geldi anlamadım
    İzahnamede 1 lot fazlalıkların nasıl dağıtılacağı kuruma bırakılmış, yöntemin nasıl olacağı belirtilmemiş
    Genelde iki yöntem uygulanır:
    1-Başvuru zamanına göre, yani ne kadar erken başvurulursa ihtimal o kadar artar
    2-Talep büyüklüğüne göre, yani ne kadar yüksek tutarlı başvurulursa ihtimal o kadar artar

Son gün başvurup 10 alanlar da olduğuna göre, muhtemelen ikinci yöntem uygulanmıştır
    Siz kaç lot talep ettiniz?

5. Ben ilk gün talep gönderdim, 1000 lot gönderdim, yine de 9 lot gelmiş.. Demek ki ne saat olarak ne de tutar olarak üst sıralara çıkamamışım o +1 lot için...

Hepsini tutsam güzel portföy olacakmış; 9 lot EKSUN 111 lot AKFYE 55 lot ALFAS; 32 mi 22 mi ne SDTTR vardı... Bir ara 302 lot SMRTG vardı

6.  Alıntı Originally Posted by Acemibalık Yazıyı Oku
    Ben ilk gün talep gönderdim, 1000 lot gönderdim, yine de 9 lot gelmiş.. Demek ki ne saat olarak ne de tutar olarak üst sıralara çıkamamışım o +1 lot için...

Hepsini tutsam güzel portföy olacakmış; 9 lot EKSUN 111 lot AKFYE 55 lot ALFAS; 32 mi 22 mi ne SDTTR vardı... Bir ara 302 lot SMRTG vardı
    Ben 46 talep ettim 9 geldi.
    Eşit dağıtımda fazla talebe gerek yok.
    Oransal da fazla talep uygun olur.
    10 tane istesen de 1000 tane de istesen 9 gelecek demekki...
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

7. son gün cuma günü 20 lot talep yaptım 10 lot geldi

8. Bistte ne zaman işlem görmeye başlayacak?

Sayfa 6/23 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •