Sayfa 365/1011 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Dow daki bankalar dususte olumlu bir haber olarak 25 bp faiz artisi gelirse 32700 e eger 50 bp olur ise 32000 in altina inen bir dow gorebiliriz. Dow da bankalar fed e baski yapiyor.Nasdaq i pek etkilemiyor bu karar nasdaq ta her zaman ralli var. En son 11800 ve 12200 civarindan mallari tasiyoruz. Niye tasiyoruz cunku mayisa kadar fed duymayacagiz.ve.borsanin onu acilmis olacak.

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Gelsinler burada açsınlar... Bizim vatandaslar da seviyor bu çirkin saatleri.. seven vardır bilemem ben sevemedim hiç. Belki fiyatından dolayı diyeceğim ama Porsche seviyorum mesela..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Orijinal ROLEX ileride satılabilir bir ürün, yoksa Çin malı olanların fiyatı düşüyor.

Şeker, yağ belirli vadede satılabilir olduğu için fiyatlar yükselirken stoklanıyor, üretici bile stoğa çalışıyor dışarıya satmıyor. Depolar dolunca bu sefer birden piyasa çökebiliyor, geçen senelerde petrol eksiye düşmüştü, zaman zaman domatesler tarlada kalıyor.

Ramazan kolilerinde eminim bolca günü geçmiş ürün olacak konserve, makarna, yağ vs.

Özellikle uyduruk marka yağlar ile stokları eritiyorlar.

Araba lastikleri,akü ve motor yağlarında da üretim yılına mutlaka dikkat edilmeli.

Reysaş yöneticisi tüm depolar full dolu adım atacak yerimiz bile yok demişti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    utanmadan hala konuşuyorsun.Yukarıdaki mesajı yazdığında viob 5470 ti...senin yüzünden shortladık..zararımızı kim verecek...

Yazma şuraya..Kalitesiz hezeyanlarınla doldurdun...İlk gelenler seni bir b...k biliyor sanıyor..geçmişinden haberleri yok..Ama biz senin tüm adli sicilini biliyoruz..
    Hahahahahhahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahha hahahahahahhahahahhahahaha

Ağlama, yada ağla ama beni dinleyen yarın teşekkür eder...

4.  Alıntı Originally Posted by anonimm Yazıyı Oku
    Long devam,

Amannn devam et, sımsıkı tur taaam mı longunu hahahahahhahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahha hahahahahahhahahahhahahaha

Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    Dow daki bankalar dususte olumlu bir haber olarak 25 bp faiz artisi gelirse 32700 e eger 50 bp olur ise 32000 in altina inen bir dow gorebiliriz. Dow da bankalar fed e baski yapiyor.Nasdaq i pek etkilemiyor bu karar nasdaq ta her zaman ralli var. En son 11800 ve 12200 civarindan mallari tasiyoruz. Niye tasiyoruz cunku mayisa kadar fed duymayacagiz.ve.borsanin onu acilmis olacak.
    0.50 faiz artışı olursa tüm piyasalar sert satış yer....onu göze alamaz Fed...piyasa 0.25 olumlu yaklaşır....

Dün 557den veremedik..
    Swap hikayesi ile ne olduğunu anlamadan 540a gelmiştik
    Bugün de vermedik...

Gece fed kararı ile 561.. Görürse veririz..

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Jerome Powell, boğaların boğası... Piyasaları ne güzel kurtardı pandemide demiiiii... Yine kurtarır demiiii.... Hahahahahhahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahha hahahahahahhahahahhahahaha

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Dün 557den veremedik..
    Swap hikayesi ile ne olduğunu anlamadan 540a gelmiştik
    Bugün de vermedik...

Gece fed kararı ile 561.. Görürse veririz..

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Görür görür, baş baş görür

Hahahahahhahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahha hahahahahahhahahahhahahaha

Sayfa 365/1011 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •