Sayfa 20/1003 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    2008 sonrası işe girenler bu eyt yükünü omuzlayacaklar adeta kölelik 60 yaşında emekli olacaklar yüksek prim günü ile haksızlığın daniskası
    Hiç niyetim yok o yaşa kadar çalışmaya.

Yaş 35, Maks 40'ta ben emekliliği alırım. Hayatımın kalan günlerini yiyip içip gezerek geçiririm. Dövletten beklemem bir şey.

60 a kadar bekledikten sonra elime geçecek olan ne 7500tl. Yaw 7500 tl benim mazotuma yetmez. 7500 tl ile şey bile çekilmez. Niyet niyet.

Hedeflerin yarısı tuttu. Kalan yarısını da hallettik miii.

az kaldı aaaz. yaz tabana yaaaz

yaz tahtayaaa al haftayaaa

aklımızı alacak aklımızıı

ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Yaş 35, Maks 40'ta ben emekliliği alırım. Hayatımın kalan günlerini yiyip içip gezerek geçiririm. Dövletten beklemem bir şey.

60 a kadar bekledikten sonra elime geçecek olan ne 7500tl. Yaw 7500 tl benim mazotuma yetmez. 7500 tl ile şey bile çekilmez. Niyet niyet.

Hedeflerin yarısı tuttu. Kalan yarısını da hallettik miii.

az kaldı aaaz. yaz tabana yaaaz

yaz tahtayaaa al haftayaaa

aklımızı alacak aklımızıı

ytd
    zaten sadece emekli maaşına güveneceksek sonumuz tv de et kuyruğu önünde röportaj vermek olur tabi o zamana kadar dünyada et kalırsa belki böcek kuyruğu olur

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    2008 sonrası işe girenler bu eyt yükünü omuzlayacaklar adeta kölelik 60 yaşında emekli olacaklar yüksek prim günü ile haksızlığın daniskası
    emekli olanda bişey almıyo 5 sene sonra yarısı açız der o yüzden çalışma imkanı varken yaşı gençken şuan da emekli olmak da ço mantıklı değil bence

ama haksızlık var mı? babası var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

....

ytd
    belli bir yaştan sonra herkese sağlık güvencesi verilmeli....isteyen emekli olsun istemeyen olmasın denebilir....

5. Doviz donusumlu KKM yapmak icin, kendi hesabimdan bir bankadan USD alsam, diger bankadaki hesabima transfer yapsam kabul oluyor di mi ?

6. MB: enflasyon yüzde 5 e düşünceye kadar tüm araçlar kararlılıkla kullanılacak.

En düşük emekli maaşı 7500 oldu.

Yanan bir ateşe ateşten çok daha büyük miktarda benzin dökülse ateş hava alamadığından söner mi?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    HSBC de bugun 1 Mio dolar uzerine %13.5 prim vermis ddkkm'ye

Syg,
    bugün rodeo geçen hafta %15 bile verdiklerini söyledi (+1M usd, m.k.) abow..

100k civarlarına %10 veriyorlarmış bugünlerde.

8.  Alıntı Originally Posted by ardac Yazıyı Oku
    Doviz donusumlu KKM yapmak icin, kendi hesabimdan bir bankadan USD alsam, diger bankadaki hesabima transfer yapsam kabul oluyor di mi ?
    olmuyormuş 1 ocak'tan önce sahip olunmalı demişti arkadaşlar

bu mantıkla yastık altını da DDKKM yapamazsınız gibi anlıyorum.

Sayfa 20/1003 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •