Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, en düşük emekli maaşının yedi bin 500 liraya yükseltildiğini açıklaması, milyonlarca emekliyi sevindirdi. Ocak 2022'de iki bin 500 lira olan en düşük emekli maaşı, son bir yılda yüzde 200 oranında arttı. Zamlı maaşlar nisanda hesaplara yatırılacak.
Reis Robin Hood gibi.
Zengin mevduatçıdan alıp fakirlere dağıtıyor.
Bu ülkede herkes eşit olacak.
Karınca ile ağustos böcekleri de eşit olacak.
Bu ivme ile asgari= emekli= profesör maaşı.
TR de komunist partilerin getiremediği eşitlik geliyor.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
KKM ye alternatif: Garanti bankası
26/07/2023 vadeli TRT260723F10 USD girişli DIBS: 6,76 net getiri 8.45Mevduat eşleniği.
1000 usd katları alınabiliyor
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528
Bende aynı şekilde katkı sunacaktım Toprak üstad erken davrandı aynen %5 ile zengin olan varken gerisini alanda dünyayı yönetir
diğer husus galata bankalar caddesi oraların tarihini araştırırsanız osmanlı nın borç kaynağını anlarsınız yamuk adamları toplamaya gerek yok parayla iş yapıp dosdoğru olan var mı?
inanın bana o sevinenlerden çok daha fazlasını sinirlendrdi
tek bir emekli grubuna bu zammı yapmak 7.501 tl ve üstü maaş alan tüm emeklişlerle berabe rdevlet memurlarınıda sinirlendirdi
ülkede en düşük memur maaşı ile en düşük emekli maaşını neredeys ebirbirine değdirecekler
böyle bi durum bu ülkede 100 yıldır olmamıştır
bir halt olacağı yok.
inanın bana o sevinenlerden çok daha fazlasını sinirlendrdi
tek bir emekli grubuna bu zammı yapmak 7.501 tl ve üstü maaş alan tüm emeklişlerle berabe rdevlet memurlarınıda sinirlendirdi
ülkede en düşük memur maaşı ile en düşük emekli maaşını neredeys ebirbirine değdirecekler
böyle bi durum bu ülkede 100 yıldır olmamıştır
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri