Sayfa 346/1009 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    İf he would know , probably he would have added those words , "may be tomorrow , or may be closer than tomorrow ". For the idea coming from the 007.
    Adamsın desidero abi

bizde de 3 film birden fikri hakim olabilir belki yarın belki yarından da yakın

yada en hafifinden famagul un suçu neydi diye düşünürüz.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Fazıl Say dan Muharrem İnce ye sert tepki: İkinci bir RTE vakasına oy verecek lüksü yok bu halkın !

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ye tepki gösterdi. Say, Muhalefetin oylarına göz dikmiş biri. Bu halka kötülük bu. Bilgisizliğe, kültürsüzlüğe, sıradan bir şovmene, bir ikinci RTE vakasına oy verecek lüksü yok bu halkın. dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
    Aynen, muhalefetin oylarına göz dikmiş. İstanbul'da bakıyorum Esenler,Bağcılar, Güngören gibi akepeli yerlerde hiç afişleri yokken Bakırköy,Küçükçekmece,Beşiktaş vb. CHP'ye ait belediyelerde her tarafa afiş asmış imza/oy istiyor...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. %57 milyonun seçmenin bir çoğu kararını verdi zaten.
    En son deprem sonrası depremden etkilenen seçmenlerin büyük bir kısmı karar değiştirdi.
    % 5 den fazla karar değiştirecek kesim kalmadığı için nafile çabalar.

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Adamsın desidero abi

bizde de 3 film birden fikri hakim olabilir belki yarın belki yarından da yakın

yada en hafifinden famagul un suçu neydi diye düşünürüz.
    Bilmukabele dostum , Asiye nin durumunu da değerlendirmeye alırız .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bence emekliler genelde çoluğu çocuğu everdiğinden 2 kişi gül gibi geçinir demişlerdir.

4 kişilik yerine 2 kişilik hesaplamak lazım diyanet verilerini
    Biz beş kişiyiz birini nasip olursa Ekim'de evlendircegiz onun çeyizinei taaa 2018 de başladık o zaman ucuzdu Bosch çamaşır bulaşık makinelerinin ikisini bir maaşıma almıştım. Bir maaşıma onbeş elektrik süpürgesi ediyordu şimdi bir 1,5 elektrik süpürgesi ediyor. Şu şartlarda oğlanda oturduğumuz evde evlenip beraber oturacağız küçük kızın eğitimine yetersem benim için büyük başarı. Ha gururumu ayaklar altına alıp dilencilik yaparsam belki bundan biraz daha iyi olur. Sineğin yağını hesap edip geçmiş stoklarımızla ayakta kalıyoruz. Benim gördüğüm bu durum çoğunda var. Küçük esnaf asgarî ücret kadar kazanamıyor. Kredi kartı kredi limitleri hepsinin ful. Dünyada bankacılık krizi var bizde de gelecekte vatandaşlar kredi kartı ve kredi borcunu ödemeyecek duruma gelecek diye bekliyorum.

6. Benim gördüğüm eyt den emekli olup emekliliğin tadını çıkaracak hiç yok. Hepsi kayıtdışı çalışacak kimisi servis şoförü kimisi merdiven altı imalatta çalışacak ama çalışmaya devam edecek. Bu da istihdam SGK primi olarak ciddi bir yük olacak. Mantıken de adama 7580-8000 TL ye geçin demek de mümkün değil. Seçimden sonra her alanda ciddi problemler ortaya çıkacak. Bana göre çoğu metastaz yapmış problemler.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. Son dakika haberi... MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı na desteğini açıklayan HÜDA PAR la ilgili sessizliğini bozdu. Bahçeli, Hür Dava Partisi terörü tümden reddetmiş, hiçbir yasa dışı örgütle bağının olmadığını eğip bükmeden milletimizle paylaşmıştır dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

Zerre kadar onur haysiyet omurga yok.

Pes..!!!!

Ne diyelim.

Sayfa 346/1009 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz