Sayfa 435/1011 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: ViOP XLIX

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Tam aksine çok rahatım.Pozisyonum son 1 yıldır güvenli tarafta.
    Dünyanın benim beklediğim tarafa elbet geleceği kaçınılmaz.
    Banka çiftliklerinde yaşayan mudiler bir gün kesime gidecekleri gün için yaşatılıyorlar.
    Henüz gerçek bir siyah kuğu görülmedi.
    Covid zamanı gelen gri bir kuğu idi.
    Güvenli taraf dediğin altın anladım.. altın da poz aldıysan sorun yok.......ama yazdıklarından viop 30 şort anladım ben ....

2. Doyçe das kaput diyolla. Sıradaki kim acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Doyçe das kaput diyolla. Sıradaki kim acaba?
    Brezilya da banka aldım bende en azından lula ilekur riski kalktı diye öngördüm

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ben değilim, sen de değilsin rahat ol.Söğütlüler dayanışma gecesi vs var mı Alper ?
    Sincap gibi cevizleri toprağa gömecem .Acilen toprak lazım cevizleri gömecek.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Son 10 yılda doyçe yi 5-6 kere batırdılar ama olmadı bir türlü , bence yine olmaz.
    1 haftaya kapatırlar mevzuyu.

6. The Shocking Collapse of Charles Schwab (SCHW) Balance Sheet - Will The Company Survive?
    https://www.youtube.com/watch?v=IQ_Gw7qx6K4

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Brezilya da banka aldım bende en azından lula ilekur riski kalktı diye öngördüm
    istanbul amerika bitti sıra sambacilarda diyorsun. Var mi abi yeni tarih?

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Son 10 yılda doyçe yi 5-6 kere batırdılar ama olmadı bir türlü , bence yine olmaz.
    1 haftaya kapatırlar mevzuyu.
    Olmaz tabi ki. En kötü matbaayı çalıştırırlar da. Snb svb cs doyçe derken nerede bitecek acaba film. Insan merak ediyor.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ben değilim, sen de değilsin rahat ol.Söğütlüler dayanışma gecesi vs var mı Alper ?
    Sincap gibi cevizleri toprağa gömecem .Acilen toprak lazım cevizleri gömecek.
    Ben orada yaşarken pendikte yapıyorlardı. Sene 2006 falan. Şimdi ne alemde bilmiyorum. Topraktan bol ne var abi. Burda her yer toprak

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    istanbul amerika bitti sıra sambacilarda diyorsun. Var mi abi yeni tarih?

Olmaz tabi ki. En kötü matbaayı çalıştırırlar da. Snb svb cs doyçe derken nerede bitecek acaba film. Insan merak ediyor.

Ben orada yaşarken pendikte yapıyorlardı. Sene 2006 falan. Şimdi ne alemde bilmiyorum. Topraktan bol ne var abi. Burda her yer toprak
    Tarih 14 Mayıs denk gelmesi manidar mı tesadüf mü ama onu gösteriyordu seçim de denk geldi üstüne

Sayfa 435/1011 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •