Sayfa 601/903 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon
Arama sonucu : 7221 madde; 4,801 - 4,808 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. endeksi dagıttılar bizde nasibimizi aldık napalım ...BENİM GÖZÜM GESANDA AZ DA OLSA ALDIM GENE HASTALIK OLDU GALİBA...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. Sektörde bozulma olmadıkça endeks istediği kadar düşsün, bu düşüşler önemli değil. Bizim için en büyük sorun sektördeki talebin azalması, o da şimdilik zor görünüyor

3.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    şu salı günleri endeksten durmak lazım her salı düşer bunu bile bile el yine de gidiyor

güzel mal sahibi yaptılar herkesi..

info bize bela olduğu gibi endekse de bela oldu.
    Valla yüzde 7 falan çıksak olay oluyor tavan zaten unuttuk ama yüzde 7 düşüş normal oldu alistik

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    endeksi dagıttılar bizde nasibimizi aldık napalım ...BENİM GÖZÜM GESANDA AZ DA OLSA ALDIM GENE HASTALIK OLDU GALİBA...
    Aynen bendede, her düşüşte almadan duramıyorum, lot miktarını artırıyoruz gün geçtikçe, inşallah kazancımızda artacak sabredersek…

5. Şirketimiz, SEM-MAK Makina İmalat Sanayi ve Ltd. Şti. ile Bolu İli Merkez İlçesinde bulunan tesislerine, Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği'nin 5.1.c maddesi kapsamında Çatı Öztüketim Güneş Enerjisi Santrali yapılması hususunda anlaşmaya varmıştır. Anlaşma bedeli toplam 554.441,10 -USD'dir. (Beşyüzellidörtbindörtyüzkırkbir Amerikan Doları, On Sent) (Güncel baz USD/TL kuru ile anlaşma bedeli 10.601.465, -TL)
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. Anlaşılan o ki, ekranı kapatıp Mayıs başında açma zamanlarını yaşıyoruz.
    Tahtacı öyle diyor.
    Eh o zaman bende ekranı kapatıp çay, kahve içmeye devam ederim.

bol kazançlar herkese )
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Anlaşılan o ki, ekranı kapatıp Mayıs başında açma zamanlarını yaşıyoruz.
    Tahtacı öyle diyor.
    Eh o zaman bende ekranı kapatıp çay, kahve içmeye devam ederim.
    ortak az iç biraz )) afiyet olsun
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 601/903 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •