#ihaas kağıdındaki taban olayını korkutma amaçlı olduğunu düşünüyorum. Bu kağıdı kim nerde durduracak ... en kısa sürede tavana çakacaklar bence. YTD.
#ihaas kağıdındaki taban olayını korkutma amaçlı olduğunu düşünüyorum. Bu kağıdı kim nerde durduracak ... en kısa sürede tavana çakacaklar bence. YTD.
80/90 larde ilk parti büyük malları devredecekler.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademeyi hep 83-85 yapıyor. 84 ü alana veriyor, satanınkini alıyor. 83 e tam vermiyor, bana da sıra gelmiyor yaw![]()
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bu arada Ahmet ağa biraz mal sattı.Payı 46.773.895 e geriledi. Harçlığımı kalmadı acep?
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Satış olsa kap gelmesi gerekmez mi? Piramit epey sattı. Siz nereden gördünüz bunu?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar sağlam bir operasyon yapacaklar ama ... İheva geri alım yapıyor diğerlerinde tık yok.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri