Sayfa 383/1009 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Ben olsam asgari ücreti 3500 düşürür dolara talebi keserim alın size yeni iktidar politikası

Tabi 1000 tl ye aylık mutfak masrafı da çıkması koşuluyla

2. Prof. Dr. Özgür Demirtaş, TCMB Başkanlığı na Prof. Dr. Hakan Kara yı önerdi.

Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Bana soruluyor, Merkez Bankası Başkanı kim olmalı diye. Net yanıtım var: Merkez Bankası Başkanımız, Prof. Dr. Hakan Kara olmalı. Bu konuda çok netim. Hakan alanında uzman, tam liyakatli, Kurumu çok iyi biliyor ve tam bir beyefendi ifadelerini kullandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...n=5li%20Slider

Umarim iftiralar atip yipratmazlar bu ismi.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Seçimi kim kazanırsa kazansız 3 aşağı beş yukarı 1 sene içinde yeşil soğan en az 51 lira.
    Arşiv de dursun. Enflasyon çok bariz yıllık %200. Eeee aylardır soğan aynı yerinde sayıyor.
    Bakın kredi kartı kullanımı(miktar) yıllıkda %183(2 gün önce açıklanmıştı, yanlışda hatırlıyor olabilirm oranı) artmış,
    Aslında artan miktar değil, artan fiaytlar. Yani enflasyon.
    Another day in paradise

4. Yepyeni yeni bir sürece giriyoruz. Bu süreçte gerçekten doğru seçim yapmak çok önemli ama bu da yetmeyecek önemli olan sırasıyla doğru tercih yapmak olacak. Yanlış tercih yapan 10× kaybedecek doğru tercih yapan parasını koruyacak sırasıyla doğru tercih yapan 10× kazanacak.

Önümüzde ki süreci iki ihtimale ayirdim.

1. İhtimal: Yönetim aynı faiz aynı kkm bir sure daha devam dolar seçimden 1 yıl sonra 25-30 TL BIST 8-9k

2. İhtimal: Yönetim değişir faiz artar kkm kalkar dolar secimden 1 yıl sonra 30-35 BIST 10k olur.

Yabancı dolarini 25tl den ucuza change yapmaz. O zaman borsa ucuz olur ve o zaman gelirler.

Ya i sıralama bana göre önce dolar 25 TL olmadan biste bakılmaz. Şimdi ülkemizde en ucuz ne kaldıysa ona geçme zamanı
    Benim düşüncem eğer iktidar degisecekse bu şu an ki yönetimin isteği ile olacak ve böylece el bombası pimi cekili bir sekilde yeni yönetimin eline verilecektir. işte o zaman çok sürmez ilk malum patlama altı ay içinde büyük patlama en geç 2 yıl içinde olacaktır.

Olacakların hepsi planlı bir şekilde şu anki yönetimin isteği ile olacak ve bu olaylar onların tekrardan daha güçlü bir şekilde "bakın geldiler ekonomiyi mahvettiler" söylemiyle tekrar gelmelerini sagliyacaktir.

Ne demişler

.. Her şey plana göre gittiğinde kimse paniklemiyor. Plan korkunç olsa bile...'

Şimdi diyelim böyle bir plan var ,iktidar özellikle işleri daha da bozup bombayı yeni iktidarın kucağına bırakma planı içinde.E bu planın devamında yeni iktidar gelince işler daha da bozulunca gene bana dönerler hevesi olmalı.Bence bu plan korkunç mu bilemem ama mantıksız.Yeni gelen iktidar bu işleri toparlayamazsa artık ortada ülke falan kalmaz.Demokrasicilik oyunumuz biter.Irak lübnan suriye misali bir ülke oluruz.Eğer iyi kötü ortada bir ülke olacaksa yeni iktidar başarılı olmak zorunda.Biz halkımızı hep salak kandırılmaya yatkın falan sanıyoruz.Bizim halkımız asla salak değildir ama çıkarcı ve kurnazdır oportunisttir.Bu iktidar neden 20 yıldır değişmiyor,nedeni basit herkese az bişi mama yeme imkanı sağladı.Milleti ya işe aldı, ya arsasına imar verdi,ya sosyal yardım adı altında rüşvet verdi,akp fanatiği dediğimiz zümrenin yüzde sekseni bu iktidardan nemalanan insanlar.Sorun şu ki şu anda mama bitti.Gelen iktidar da mama dağıtamaz,ondan sonra akp gene umut olsa gene farketmez artık tüm iktidarlar churcill in dediği gibi acı kan ve gözyaşı vaadetmek zorunda.Allah cümlemize kolaylık versin,çok zor bir döneme giriyoruz.

İktidar değişirse hortumların sadece bir kısmını keserler ise Ülke 1 yıla ayağa kalkar...Dolar rakabetci bir kur ile yola devam etmesi lazım, borsa ayağı ben şahsen 10k bekliyorum...USD hedefim 25-30 bandı ...Hisse bazında ise yıllarca baskılanmış bazı hisselerde poz açmışım...Değişimi bekliyorum...

Ahmet Türk gibi düşünen HDP seçmeni az olduğunu varsayıyorum ve Selonun bir tweeti ile HDP seçmeni yerel seçimde ki gibi tavır alacağını; Bizim oralarda AKP den özellikle Devaya ciddi kaymaların olacağına inancım var...

Kısaca Ankara seçimimin de olduğu gibi verilmeyen BB ikinci seçimde farkla alındığı gibi adam kazandı ile verilen CB de 1.turda alınacaktır.....

Ben bu strateji ile poz aldım ya batarım ya kazanırım..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Merkez Bankası'nın Genel Kuruluna sunulmayan ama 1 gün sonra yayımlanan UFRS'ye göre düzenlemiş bağımsız denetim raporunda; bankanın öz sermayesinin ilk defa 190 milyar negatife düştüğü, esasında 55.4 milyar zarar ettiği, kur değerleme zararının da 575 milyar olduğu hesaplanmış.
    https://twitter.com/ugurses/status/1...gChOitsMw&s=19
    yahu borca batık MB mi olur ?

8.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    .. Her şey plana göre gittiğinde kimse paniklemiyor. Plan korkunç olsa bile...
    Bu tur bir plan tutmaz.

Elinde sopa, sizi dike dike soyacagiz diyen bir plan, degil Turkiye'de, hic bir yerde tutmaz.

Islamcilar Anadolu'yu kaybediyorlar.

Bunun en buyuk nedeni, akillara durgunluk veren soygun duzeni.

Yolsuzluk, ahlaksizlik, kadin cinayetleri, uyusturucu vs.

Bunlarin, tabanda bir destegi kalsaydi eger, silaha coktan sarilmislardi.

Sadat, cami koruma ekipleri, Ulkucu mafyalar, satilmis savci ve hakimler ellerinde ama tabana anlatamiyor.

Davranin bunlari soymamiz lazim mi diyecekler tabana.

Vatandasin durumu icler acisi, bicak kemige dayanmis.

Gecen bir haber vardi, Migros'tan en cok calinan sut ve bebek beziymis.

Simdi bu caresiz yurttasa, takilin pesime bu CHP'lileri tepeliyelim mi diyecek.

Bence artik cok gec.

Bundan sonra gelecek bin yil bu cember sakallilar, bir daha iktidar yuzu goremez.

Sayfa 383/1009 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •